Kilpailutoimikunta 2023

Toiminta-ajatus

Kilpailutoimikunnan tavoitteena on kehittää ja nostaa klubimme kilpagolfin tasoa. Tukea toimillaan klubimme imagon kehittämissuunnitelmia. Harjoitella säännöllisesti opettajan opastuksella. Kannustaa seuramme jäseniä osallistumaan golfliiton kilpailuihin sekä tarjota kehittyville juniorigolffareille houkutteleva seura jatkaa kehittymistään juniori-iän jälkeenkin.

Nikke Tyryn kuulumisia

Jussi Sahravuo haastatteli Joulun alla Nikke Tyryä. Nikke on syksyllä ottanut Next Golf Tourin Trackman kiertueella sijoitukset neljä sekä viisi ja on viikonloppuna lähdössä Joonas Hinkkasen kanssa Thaimaahan Asian Tourin karsintoihin.

Elokuussa reilun viikon sisällä tuli kilpailutoimikunnalle useampi ilmoitus vilpillisestä pelaamisesta Ringside Cupissa. Vilppitapauksia oli useita ja myös ilmoittajina oli useita eri henkilöitä.

Lue lisää>>

Jokaisessa pelissä on säännöt, joita noudattamalla selvitetään pelaajien välinen paremmuus juuri siinä pelissä. Koska golfissa suurin osa pelistä tapahtuu täysin ilman ulkopuolista valvontaa tai tuomarointia, on jokaisen pelaajan omalla vastuulla noudattaa sääntöjä.

Lue lisää>>

Nikke Tyry voitti miesten mestaruuden tuloksella -13 ja naisten mestaruuden vei Jaana Angeria +22

Lue lisää>>

Rinkku vei MID seuraottelun ke 16.8.2023 ERG-GT voiton tuloksin 10-8!

Ilkka Jokinen ja Samuli Seppälä

Ilkka Jokinen ja Samuli Seppälä veivät miesten paripelimestaruuden , naisten mestarit Jaana Angeria ja Virpi Vuorinen.

Lue lisää>>

Nikke Tyry otti voiton MID Tourilla Kytäjällä

Nikke Tyry otti jo kauden toisen voittonsa MID Tourilla!

MID Tourin voitto jälleen Rinkkuun!

Nikke Tyry otti MID Tour 4 osakilpailuvoiton Kytäjällä tuloksella -1. Voitto oli Nikkelle jo toinen, sillä hän voitti myös kauden ensimmäisen kilpailun Salossa.

Lue lisää>>

Rinkkuun seurajoukkueiden SM-kultaa

Rinkulle Seurajoukkueiden SM-kultaa Kytäjältä!

Miesten joukkue kirkasti viime vuoden hopean SM-kultaan!

Lue lisää>>

Joonas Hinkkanen otti MID Tourin kotikisassa voiton

Tuomas Pollari, Henrik Lahti, Antti Kauppinen ja Joonas Hinkkanen

Joonas Hinkkanen otti kotikisoissa toisen peräkkäisen voiton MID Tourilla

Joonas Hinkkasen voiton (-7) lisäksi myös Henrik Lahti (-3) ja Tuomas Pollari (-2) sijoittuivat viiden parhaan joukkoon. Kuvagalleria kisasta.

Lue lisää>>

Joonas Hinkkanen otti voiton MID Tourilla Nordcenterissä

Joonas Hinkkanen voittoon ja Tommy Gulin T2 Nordcenterin MID Tourilla

Hinkkasen kuiva kausi päättyi Nordcenterissa!

Mid Tourin toinen osakilpailu käytiin upealla ja vaikealla Nordcenterin Fream - kentällä. Rinkkulaiset jatkoivat uskomatonta menestystä kiertueella.

Lue lisää>>

ERG reikäpelimestaruuskisat 2023

ERG reikäpelikaaviot on julkaistu

Reikäpelejä pelataan koko kesän ajan. Ensimmäinen kierros starttaa maanantaina 12.6.2023 ja peliaikaa ensimmäiselle kierrokselle on varattu kolme viikkoa. Seuraaville kierroksille on varattu jokaiselle kaksi viikkoa peliaikaa. Ensimmäinen kierros tulee olla pelattuna 2.7.2023 mennessä ja seuran mestarit ovat selvillä syyskuussa.

Sopikaa ja varatkaa peliajat ajoissa

Pelaajat sopivat reikäpelivastustajan kanssa yhdessä peliajan, pelaavat kierroksen ja ilmoittavat ottelun tuloksen caddiemasterille. Vastustajan yhteystiedot otteluiden sopimista varten saa caddiemasterilta. Pelaajien tulee sopia ja varata peliajat hyvissä ajoin, normaalien ajanvaraussääntöjen mukaan.

Mikäli on estynyt pelaamasta sovittua ottelua, merkitään ottelu luovutetuksi ja vastustaja siirtyy seuraavalle kierrokselle.