Arvontojen säännöt


Säännöt ovat voimassa kaikissa Ringside Golf ry:n ja Oy:n järjestämissä kilpailuissa ja arvonnoissa, ellei toisin mainita.
Järjestäjä:
Espoo Ringside Golf
Nurmikartanontie 5
02920 Espoo
Osallistumisoikeus
Kilpailuihin ja arvontoihin ovat oikeutettuja osallistumaan kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt, pois lukien järjestäjän henkilöstö ja heidän kanssaan samassa taloudessa asuvat henkilöt, jotka ovat olleet mukana kilpailun tai arvonnan järjestämisessä.
Meta-(Facebook-/Instagram) kilpailuun tai arvontaan voi osallistua Ringside Golfin Facebook-sivulla osoitteessa https://www.facebook.com/ringsidegolf tai Instagram-tilillä @ringsidegolf toimimalla sivun postauksessa annettujen ohjeiden mukaisesti. Kuvakilpailuissa osallistuja vastaa siitä, että hänellä on kaikki oikeudet käyttää kuvaa ja osallistua sillä kilpailuun.
Voittaja(t)
Mikäli kyseessä on arvonta, Ringside Golf suorittaa arvonnan kilpailuajan päättymisen jälkeen. Mikäli voittaja valitaan jollain muulla tavalla, siitä kerrotaan erikseen.
Mikäli kilpailu toteutetaan Instagramissa käyttäjien omilla tileillä esimerkiksi aihetunnisteilla, on osallistujan käyttäjätilin oltava julkinen.
Ellei muuta ole mainittu, voittajiin otetaan yhteyttä yksityisviestillä / sähköpostilla. Järjestäjä varaa oikeuden julkaista voittajan nimi Facebook-sivullaan ja verkkosivuillaan. Mikäli voittajaa / voittajia ei tavoiteta kahden viikon kuluessa, Ringside Golf varaa oikeuden valita tai arpoa uuden voittajan.
Palkinnot
Palkinto tai palkinnot mainitaan kilpailun ja/tai arvonnan Facebook- ja/tai Instagram-postauksessa tai tilaaja-arvontailmoituksessa. Palkintoa ei voi siirtää toiselle henkilölle, eikä sitä vaihdeta rahaksi tai muuksi tavaraksi. Mikäli postauksessa ei toisin mainita, palkinnon toimitustapa on nouto Espoosta (Nurmikartanontie). Arvonnan voittaja vastaa voiton hyväksymisestä ja palkinnon toimittamisesta aiheutuvista kuluista.
Vastuut, verot ja oikeudet
Kilpailuun tai arvontaan osallistuvat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä. Ringside Golf ei ole vastuussa Facebook- eikä Instagram-kuvien kommenttien sisällöstä eikä ole velvollinen valvomaan kommentointia. Ringside Golf pidättää kuitenkin itsellään oikeuden poistaa kuviensa kommenttikentässä julkaistut asiattomat kommentit ja mainokset ilman erillistä ilmoitusta. Ringside Golfilla on oikeus sulkea osallistuja kilpailusta, mikäli hän ei noudata kilpailun sääntöjä tai käyttäytyy tai kommentoi sopimattomasti.
Ringside Golf ei vastaa osallistujien mahdollisista kilpailuun tai arvontaan osallistumisesta tai palkinnon käyttämisestä aiheutuneista vahingoista tai kustannuksista.
Ringside Golf noudattaa kaikissa kilpailuissaan ja arvonnoissaan Suomen lakia ja maksaa arvonnan järjestäjänä palkinnosta menevän arpajaisveron.
Ringside Golf järjestäjä pidättää kaikki oikeudet kilpailun tai arvonnan muutoksiin.
Facebookilla tai Instagramilla (Meta) ei ole mitään tekemistä Ringside Golfin Facebookissa tai Instagramissa järjestämien kilpailujen tai arvontojen kanssa.