MID Tourin voitto jälleen Rinkkuun

Nikke Tyry otti jo kauden toisen voittonsa MID Tourilla!

Nikke Tyry otti MID Tour 4 osakilpailuvoiton Kytäjällä tuloksella -1. Voitto oli Nikkelle jo toinen, sillä hän voitti myös kauden ensimmäisen kilpailun Salossa.

Espoo Ringside Golf on hallinnut MID Touria, sillä kauden kaikkien osakilpailujen voitot ovat nyt tulleet Rinkkuun.

Voiton lisäksi Rinkulla oli vahva panos Kytäjällä ja sijalle T2 sijoittuivat Tuomas Pollari ja Jussi Sahravuo tuloksella Par. Ilkka Jokinen sijoittui kahdeksanneksi (+2) ja Henrik Lahti sijalle T9 tuloksella +3.

MID Tour M40

Ringside Golfin Juha Kolari pelasi Kytäjällä sarjassa M40 tulokseen -1 ja oli mukana kolmen pelaajan uusinnassa. Voiton vei toisella uusintareiällä Thomas Sundström Nevas Golfista, Juha Kolarin sijoitus oli T2 Keimola Golfin Ville Karhun kanssa.