ERG reikäpelimestaruus-
​​​​​​​kilpailut 2023

Reikäpelikaaviot on julkaistu mestaruuskilpailuihin.

Reikäpelejä pelataan koko kesän ajan. Ensimmäinen kierros starttaa maanantaina 12.6.2023 ja peliaikaa ensimmäiselle kierrokselle on varattu kolme viikkoa. Seuraaville kierroksille on varattu jokaiselle kaksi viikkoa peliaikaa. Ensimmäinen kierros tulee olla pelattuna 2.7.2023 mennessä ja seuran mestarit ovat selvillä syyskuussa.

Sopikaa ja varatkaa peliajat ajoissa

Pelaajat sopivat reikäpelivastustajan kanssa yhdessä peliajan, pelaavat kierroksen ja ilmoittavat ottelun tuloksen caddiemasterille. Vastustajan yhteystiedot otteluiden sopimista varten saa caddiemasterilta. Pelaajien tulee sopia ja varata peliajat hyvissä ajoin, normaalien ajanvaraussääntöjen mukaan.

Mikäli on estynyt pelaamasta sovittua ottelua, merkitään ottelu luovutetuksi ja vastustaja siirtyy seuraavalle kierrokselle.


Miehet

Miesten sarjaan ilmoittautui 46 pelaajaa, joista mukaan reikäpelikaavioon mahtui 32 miestä tasoitusten mukaisessa järjestyksessä. Miehillä tasoitusrajaksi muodostui 8,3.

Miehet reikäpelikaaviotNaiset

Naisten sarjaan ilmoittautui 12 pelaajaa ja kaikki mahtuivat mukaan kisaan. Neljä pelaajaa pääsivät suoraan toiselle kierrokselle; Ida Inkinen, Martina Grénman, Jaana Angeria ja Päivi Vanttaja. Muut aloittavat pelit 1.kierrokselta.

Naiset reikäpelikaaviotSeniorimiehet

Senioritoimikunta päätti, että viime vuoden reikäpelimestaruuskisojen kolme parasta pelaajaa pääsevät sijoitusten mukaan suoraan kaavion kärkeen ja loput ilmoittautuneet tasoitusten mukaisessa järjestyksessä.

Mukaan ilmoittautui 30 pelaajaa ja kaikki mahtuivat mukaan kilpailuun. Viime vuoden mestari Ville Wright ja hopealle sijoittunut Jouko Latvakangas pääsivät reikäpelikaaviossa suoraan jatkoon toiselle kierrokselle, muut aloittavat pelit 1. kierrokselta.

Seniorimiehet reikäpelikaaviot


​​​​​​​

Seniorinaiset

Myös seniorinaisissa viime vuoden kolme parasta finalistia sijoitettiin kaavion kärkeen ja loput ilmoittautuneet tasoitusjärjestyksessä. Mukaan ilmoittautui 10 pelaajaa ja kaikki mahtuivat mukaan kaavioon.

Pirjo Luoma, Raila Soininen, Tuija Hannukainen ja Kirsi Rossilahti aloittavat pelit 1.kierrokselta, muut pääsivät suoraan toiselle kierrokselle.

Seniorinaiset reikäpelikaaviot