Players Support Team

Players Support Team huolehtii pelien sujumisesta ja järjestyksestä Rinkussa.

Players Support Team liikkuu golf-autolla, joka on merkitty "Players Support”-kyltillä. Heillä on mm. oikeus tarkastaa pelaajan henkilöllisyys ja pelioikeus. Support Teamin tehtävänä on osaltaan saada pelaajat viihtymään kentällämme. Viihtymistä kentällä parantaa golfetiketin ja ERG:n asettamien säännöksien noudattaminen.

Tärkein asia, mihin Support Teamilla on mahdollisuus vaikuttaa viihtyvyyden ylläpitämisessä, on joutuisa peli. Tätä varten ERG on päättänyt reikä- ja kierroskohtaisista tavoiteajoista ja määritellyt pelaaja- ja ryhmäkohtaiset korkeimmat sallitut tasoitukset. Support Teamin tehtävänä on ennaltaehkäistä ruuhkien syntyä. Jos ruuhkia siitä huolimatta on syntynyt, heidän tehtävänä on mahdollisimman tehokkaasti saada kenttä uudelleen liikkumaan.

Joutuisan pelin mahdollistamiseksi voidaan

  • kiirehtiä pelaajaa tai koko ryhmää
  • huomauttaa pelaajaa tai ryhmää
  • jakaa ryhmän kahtia
  • siirtää ryhmän syrjään ohitustilanteessa
  • siirtää ryhmän seuraavalle reiälle pelaamatta edellistä reikää valmiiksi
  • poistaa pelaajan kentältä.


​​​​​​​Kaikilla pelaamaan lähtevillä tulee olla lähtöajan varaus voimassa WiseGolf-ajanvarauskalenterissa. Lähtöajan voi vahvistaa WiseGolf-applikaatiossa paikan päällä tai sitten caddiemasterille.

Hyvää ja viihtyisää golfia!

Players Support Team 2024

Anu Maja, Arto K. Mäkinen, Esa Nurmi, Esa Pukki, Hannu Jalonen, Jaana Angeria, Kati Malmivaara, Marjut Muhojoki, Pentti Aumanen, Pirkko Vehmas, Raila Soininen, Risto Sipilä, Seija Lappalainen.