Martina Grénman löi holarin 2.väylällä

Lauantaina 8.7.2023 pelattiin ERG paripelimestaruuksista

Malmivaara / Hannukainen seniorinaisten paripelimestarit

Kati Malmivaara ja Tuija Hannukainen

Kati Malmivaara ja Tuija Hannukainen ottivat N50 seniorinaisten paripelimestaruuden tuloksella 173 (+27). Toiseksi sijoittuivat Raila Soininen ja Arja Vartia tuloksella 188 (+42). Kolmanneksi tulivat Kirsi Rossilahti ja Pirjo Luoma tuloksella 189 (+43).

Kati ja Tuija voittivat mestaruuden myös viime vuonna.

Jaana Angeria ja Virpi Vuorinen naisten paripelimestarit

Virpi Vuorinen ja Jaana Angeria

Jaana Angeria ja Virpi Vuorinen veivät naisten paripelimestaruuden tuloksella 168 (+22). Hopealle selvisivät Martina Grénman ja Henrietta Lahti 173 (+27). Martina löi holarin ensimmäisellä kierroksella väylällä 2.

Jaana ja Virpi ovat vieneet paripelimestaruuden jo useana vuonna.

Ville Wright ja Joni Länsivuori seniorimiesten paripelimestarit

Joni Länsivuori ja Ville Wright

Ville Wright ja Joni Länsivuori veivät seniorimiesten paripelimestaruuden tuloksella 150 (+4). Hopealle sijoittuivat Markku Leinonen ja Ilkka Lukka tuloksella 164 (+18) ja kolmanneksi tulivat Petro Simanen ja Antti Nyström tuloksella 169 (+23).

Seniorimiesten paripelimestaruus puuttui vielä aiemmin Ville Wrightin palkintokaapista, nyt siellä on kaikki mestaruudet eri sarjoista.

Joni Länsivuorelle parimestaruus taisi olla jo viides, aiemmin mestaruuksia on tullut Mikko Korkalaisen ja Jyrki Tiilikaisen parina.

Ilkka Jokinen ja Samuli Seppälä miesten paripelimestarit

Ilkka Jokinen ja Samuli Seppälä

Ilkka Jokinen ja Samuli Seppälä veivät miesten paripelimestaruuden tuloksella 151 (+5). Hopealle sijoittuivat Lauri Alakuijala ja Joni Saarinen 154 (+8). Pronssille pelasivat Teemu Sallinen ja Kasper Nyman 157 (+11).

Mestaruus oli Ilkalle jo ainakin kolmas, aiemmat mestaruudet ovat tulleet Tommy Gulinin kanssa. Myös Samuli Seppälälle mestaruus oli toinen , ensimmäinen tuli Pete Seppälän kanssa.

2.kierros Foresome

Toisen kierroksen alkaessa klo 13:30 saapui sade, ukkonen onneksi kiersi kentän itäpuolelta ohi ja kisaa päästiin jatkamaan keskeytyksettä.

1.kierros Fourball

Seniorinaisissa Kati Malmivaara ja Tuija Hannukainen pelasivat 79 ja ottivat 10 lyönnin johdon seuraavaan pariin. Perässä oli tasaista, sillä tuloksessa 89 on kolme paria; Kirsi Rossilahti / Pirjo Luoma, Arja Vartia / Raila Soininen ja Anu Maja / Marjut Muhojoki.

Naisten sarjassa oli myös tasaista, sillä kärkisijaa 79 lyöntiä (+6) jakavat parit Virpi Vuorinen / Jaana Angeria ja Martina Grénman / Henrietta Lahti.

Seniorimiehissä Ville Wright / Joni Länsivuori ottivat kärkipaikan tuloksella 72 (-1). Pari Tapani Pihlström / Sami Kavekari olivat toisena, kärjestä kuusi lyöntiä jäljessä 78 (-5).

Miesten sarjassa kärjessä oli Lauri Alakuijala / Joni Saarinen tuloksella 73 (par). Yhden lyönnin jäljessä 74 (+1) olivat Teemu Sallinen / Kasper Nyman ja kolmatta sijaa 75 (+2) jakoivat Samuli Seppälä / Ilkka Jokinen ja Pekka Savola / Olli-Pekka Remes.

Holari 2.väylällä

Martina Grénman aloitti kisat hurjasti ja löi hole in onen väylällä kaksi.

Kilpailuennakko

Kilpailuun ilmoittautui 22 paria, sarjat ovat naiset N, miehet M, seniorinaiset N50 ja seniorimiehet M50. Ensimmäisellä kierroksella pelataan Fourball ja toisella kierroksella Foursome.

Ensimmäinen kierros starttaa klo 08:00 ja toinen kierros klo 13:30.