Ringside Cup

Uudistunut koko kauden kestävä Ringside Cup käynnistyi 13.5.2024, tutustu kilpailuohjeisiin ja ilmoittaudu mukaan.

Ilmoittaudu mukaan:​​​​​​​Ringside Cup uudistuu kaudella 2024


Uudistuksella haetaan aktiivisempaa osaanottoa eri sarjoihin ja joka viikko palkitaan tavarapalkinnoilla sarjojen parhaat. Lisäksi joka viikko jaetaan rankingpisteitä sarjojen yhdeksälle parhaalle ja kauden päättyessä huomioidaan kultakin pelaajalta 10 parasta sijoitusta. Koko kauden sarjojen parhaat palkitaan kauden päätteeksi Golf Centerin lahjakorteilla.

Sarjoja tiivistetään

Tänä vuonna Ringside Cupissa kilpaillaan neljässä sarjassa:

1) YSISARJA 9R PB, vapaavalintainen tii

2) KLUBISARJA 18R PB, vapaavalintainen tii

3) KILPASARJA 18R HCP 50%, vapaavalintainen tii

4) SENIORISARJA 18R SCR, naiset punainen tii ja miehet keltainen tii

Kilpailumaksu

Kilpailumaksu on 6 € per kilpailu, kausikortti yhteen sarjaan maksaa 60 € ja kahteen tai useampaan sarjaan 90 €.

Ringside Cup alkaa 13.5.2024 ja kestää koko kauden 16 viikkoa, kausi huipentuu syyskuussa pelattavaan Grande Finaleen.

Kilpailumaksun lisäksi vaaditaan pelioikeus, sarjakortti, pelilippu tai maksettu green fee.

Ringside Cup pelataan Golf Gamebookissa

Ringside Cupiin ilmoittaudutaan viikoittain Golf Gamebookissa. Pelaaja voi valita peliaikansa vapaasti viikon aikana, mutta hänen täytyy sopia ja varmistaa ennen kilpailua, että hänellä on merkkari mukana koko kierroksen ajan. Pelaaja ilmoittaa merkkarille ennen kierrosta pelaavansa kilpailukierroksen ja kierroksen jälkeen käy vielä tuloksen läpi merkkarin kanssa, että kilpailutulos on oikein kirjattu. Tämän jälkeen pelaaja ilmoittaa merkkarin nimen ja lähettää tuloskortin tulospalveluun välittömästi pelatun kilpailukierroksen jälkeen.

Erikoiskilpailut

Ringside Cupin ohessa pelataan kaksi koko kauden kestävää erikoiskilpailua.

Tradehit Challenge
Tradehit Challengessa kerätään bogey-pisteitä väylä kerrallaan kaikissa Ringside Cupin osakilpailuissa. Ensimmäisessä osakilpailussa huomioidaan tulos väylältä yksi, seuraavalla viikolla tulos väylältä kaksi ja niin edelleen. Ringside Cupin viimeisessä osakilpailussa Grande Finalessa huomioidaan kahden viimeisen väylän tulokset (17 ja 18) ja voittaja on se, joka saa kerättyä eniten pisteitä kaikilta 18 väylältä.

Eclectic
Eclectic on tasoitukseton kilpailu jossa pelaaja merkkaa kauden aikana pelatuissa Ringside Cupin osakilpailuissa parhaan lyöntituloksensa kultakin väylältä.

​​​​​​​Tradehit Challenge- ja Eclectic-kilpailuun voi osallistua vain yhden ennalta ilmoitetun sarjan tuloksilla, erikoiskilpailujen tulokset merkataan itse kilpailutauluille viikoittain.

Uusimaa Cup

Ringside Golf on mukana tänä vuonna aloittavassa Uusimaa Cupissa, Rinkun joukkue valitaan Ringside Cupin menestyksen mukaan.

Uusimaa Cupissa on tänä vuonna mukana Ringside Golf, Suur-Helsingin Golf ja Espoo Golf.
Ringside Golfin osakilpailu pelataan lauantaina 8.6.2024.

Kun pelaat Ringside Cup -osakilpailun, toimi sääntöjen mukaan


  • Varmista, että koko kierroksellasi on mukana merkitsijä, yleensä joku kanssapelaaja.
  • Kerro viimeistään aloitustiillä pelaavasi Ringside Cup-kilpailukierroksen ja kysy kanssapelaajalta voiko hän toimia merkitsijänä.
  • Hyvä tapa on kunkin reiän jälkeen mainita reikätulos merkitsijälle. Näin molemmilla on tuoreessa muistissa tapahtumat ja epäselvyydet on helppo selvittää, varsinkin jos reikää pelatessa on tullut rangaistuslyöntejä tai muita poikkeavia tapahtumia.
  • Kierroksen jälkeen varmista merkitsijän kanssa, että olette samaa mieltä lyöntimäärästä.
  • Lähetä merkitsijän nimellä varustettu tuloskortti tulospalveluun.
  • Jos merkitsijä joutuu lopettamaan kierroksen kesken, varmista että joku muu toimii merkitsijänä loppukierroksella. Tuloskorttiin tulee maininta siitä kuka on toiminut merkitsijänä milläkin rei’illä.
  • Jos olette merkitsijän kanssa eri mieltä lyöntimäärästä, on asia tuotava kilpailutoimikunnan tai kilpailun johdon tietoon, joka ratkaisee asian ennen tuloksen virallistamista.
    ​​​​​​​