Ringside Cup

Ringside Cup on käynnissä ja sarjoja riittää kaikille. Ilmoittaudu mukaan viikoittain valitsemaasi sarjaan Ringside Cupin Golf Gamebook-kalenterista.

HUOM! VIIKKO 35 TULOKSET

Kenttäolosuhteiden takia viikolla 35 on ollut mahdollista osallistua vain Ringside Cup 2023 PB 9R viikko 35-sarjaan. Muihin sarjoihin ei ole voinut osallistua, koska kentän takaysi on ollut tulvan alla.

Viikolla 36 pelataan Grande Finale.


Kun pelaat Ringside Cup -osakilpailun, toimi sääntöjen mukaan:

  • Varmista, että koko kierroksellasi on mukana merkitsijä, yleensä joku kanssapelaaja.
  • Kerro viimeistään aloitustiillä pelaavasi Ringside Cup-kilpailukierroksen ja kysy kanssapelaajalta voiko hän toimia merkitsijänä.
  • Hyvä tapa on kunkin reiän jälkeen mainita reikätulos merkitsijälle. Näin molemmilla on tuoreessa muistissa tapahtumat ja epäselvyydet on helppo selvittää, varsinkin jos reikää pelatessa on tullut rangaistuslyöntejä tai muita poikkeavia tapahtumia.
  • Kierroksen jälkeen varmista merkitsijän kanssa, että olette samaa mieltä lyöntimäärästä.
  • Lähetä merkitsijän nimellä varustettu tuloskortti tulospalveluun.
  • Jos merkitsijä joutuu lopettamaan kierroksen kesken, varmista että joku muu toimii merkitsijänä loppukierroksella. Tuloskorttiin tulee maininta siitä kuka on toiminut merkitsijänä milläkin rei’illä.
  • Jos olette merkitsijän kanssa eri mieltä lyöntimäärästä, on asia tuotava kilpailutoimikunnan tai kilpailun johdon tietoon, joka ratkaisee asian ennen tuloksen virallistamista.


Ringside Cup-tulokset viikoittain ja ranking sarjoittain löytyy alla olevasta linkistä:


Grande Finale pelataan 4.-10.9.2023 viikko 36

Grande Finalessa pelataan Tradehit Challenge-väylät 16, 17 ja 18!


Ilmoittaudu mukaan:​​​​​​​