Junioritoimikunta

Tervetuloa Ringside Golfin junioritoimintaan!
Golf on loistava harrastus nuorille, ja me Rinkussa haluamme tarjota innostavan ja turvallisen ympäristön junioreillemme kehittyäkseen ja nauttiakseen golfin iloista. Junioritoimintamme on suunniteltu kaikenikäisille ja -tasoisille pelaajille, aina aloittelijoista kokeneempiin junioreihin.
Ohjelmamme sisältää monipuolisia harjoituksia, valmennusta ja tapahtumia, jotka on suunniteltu innostamaan ja kehittämään nuorten golftaitoja. Kokeneet valmentajamme tarjoavat ammattitaitoista ohjausta ja tukea jokaiselle pelaajalle, olipa tavoitteena sitten kilpailullinen menestys tai golfin rento harrastaminen.
Junioritoimintamme painottaa turvallisuutta, reilua peliä ja positiivista ilmapiiriä. Haluamme luoda yhteisön, jossa jokainen juniori tuntee olonsa tervetulleeksi ja kannustetuksi kehittymään omassa tahdissaan. Lisäksi tarjoamme mahdollisuuksia osallistua erilaisiin kilpailuihin, leireihin ja tapahtumiin, jotka ovat suunniteltu erityisesti junioreillemme.
Oli intohimosi golfiin sitten vasta herännyt tai olet jo kokenut pelaaja, Ringside Golf junioritoiminta on täydellinen paikka kehittää taitojasi ja luoda uusia ystävyyssuhteita. Tule mukaan ja ota ensimmäinen askel golfin jännittävään maailmaan!
Lisätietoja junioritoiminnastamme ja tulevista tapahtumista löydät näiltä sivuilta tai ottamalla meihin yhteyttä suoraan.
Nähdään pian kentällä!

Puheenjohtaja
Samuli Seppälä, PGA pro
​​​​​​​samuli.seppala@ringsidegolf.fi

Jäsenet
Joel Virtanen, PGA pro
​​​​​​​Antti Marttinen, fysioterapeuttiTapahtumat 2024

Junnujen golfleirit järjestetään taas kesällä 2024!


Uutiset


Junioreiden Joukkue SM Karsinta (Nurmijärvi) - FJT

Rinkun juniorit karsivat 4.-5.6.2024 Nurmijärvellä joukkue SM-kilpailuun. Kilpailu on myös osa FJT-challenge kiertuetta.

Rinkun joukkueessa pelaavat Sofia Erikkilä, Aapo Marttinen, Joona Lampenius, Joel Dikert ja Akseli Kettunen.


10.5.2024 Ringside Shamble

Historian ensimmäinen Ringside Shamble pelattiin tuulisessa mutta aurinkoisessa säässä 10.5.2024

Lue lisää>>


Aapo Marttinen palkittiin stipendillä

Stipendin luovuttivat seuran head pro Samuli Seppälä ja yhdistyksen puheenjohtaja Jussi Sahravuo.


Espoo Ringside Golf ERG ry palkitsi Aapo Marttisen 1 000 € stipendillä saavutuksistaan ja esimerkillisestä toiminnastaan harjoituksissa ja kilpakentillä.

Stipendin yhtenä mahdollistajana oli ERG junioreiden uusi yhteistyökumppani Decens.


Aapo Marttinen pojat U15 maajoukkuerinkiin

Rinkun Aapo Marttinen pojat U15 -maajoukkuerinkiin, Adeliina Virtanen naisten maajoukkueeseen.

Lue lisää>>Junioritoiminnan tukijat