Jussi Sahravuo voitti MID Tour Törölä Championshipin

Nikke Tyry, Jussi Sahravuo ja Mikael Risikko

Jussi Sahravuo voitti MID Tour Törölä Championshipin Kytäjä Golfissa ja Nikke Tyry oli kolmas

Jussi Sahravuo ja Nikke Tyry pelasivat ensimmäisen päivän samassa peliryhmässä Kytäjä Golfin North West-kentällä ja kummatkin pelasivat tuulisessa kelissä tulokseen 75 (+3) ja olivat kilpailussa viidensiä.

Toisena päivänä pelattiin Kytäjän South East-kenttä, Jussi ja Nikke jatkoivat pelaamista samassa peliryhmässä startaten klo 13:55.

Jussi Sahravuo löi korttiin viisi birkkua ja pelasi tuloksen 69, millä nousi lyönnillä kisan voittoon 144 (+1). Toiseksi kisassa tuli Miki Kuronen Nurmijärven Golfklubilta 145 (+2) ja Nikke Tyry nousi kierrostuloksella 71 jaetulle kolmannelle sijalle Pickala Golfin Väinö Leppäniemen kanssa 146 (+3).

Kisassa pelattiin MID Tour M25, MID Tour M40 ja Ladies MID Tour-sarjat, Kytäjällä oli kisassa mukana 232 pelaajaa.

MID Tour M40 sarjassa Ringside Golfin Ilkka Jokinen oli kisassa jaetulla kuudennella sijalla tuloksella +4 ja Ladies MID Tourilla Päivi Vanttaja oli T16 tuloksella +21.