Kirjautumisohje

Ringside Golf on ottanut käyttöön uuden klubijärjestelmän.

Jäsen

• Valitse sivun oikeasta yläkulmasta Kirjaudu (kuva 1).
    (Huom! Älä valitse rekisteröidy, mikäli olet Espoo Ringside Golfin jäsen).

Jäsenen kirjautuminen kuva 1

• Käyttäjätunnus on oma jäsennumero
    ​​​​​​​
    (löytyy esim. jäsenmaksulaskusta =asiakasnumero tai eBirdie:stä, ilman fi-7 -etuliitettä) (kuva 2). HUOM! Jos olet liittynyt jäseneksi 1.1.2022 jälkeen, käyttäjätunnus on sähköpostiosoite ja salasana, jonka olet luonut.

• Oletussalasana on muotoa :

• etunimen 2 ensimmäistä kirjainta,

• sukunimen 2 ensimmäistä kirjainta sekä

• syntymäpäiväsi.

• Salasanassa on isot kirjaimet mukana seuraavasti,
        esim.: Maija Meikäläinen, syntynyt 1.6.1954 --> MaMe01 tai
        ​​​​​​​Kalle Golfari, syntynyt 15.11.1968 --> KaGo15
      • Oletussalasanan voi vaihtaa oikeasta yläreunasta klikkaamalla omaa nimeä ja "Omat tiedot" --> Henkilö- ja osoitetiedot -> Vaihda salasana
      • Omista tiedoista löydät jatkossa myös omat laskusi ja tilauksesi.

Jäsenen kirjautuminen kuva 2.

Ei jäsenyyttä mutta osakas

• Valitse Rekisteröidy sivun oikeasta yläkulmasta (kuva 1) ensimmäisellä kerralla.
  • Täytä tiedot lomakkeeseen (ks. kuva 2). HUOM! Käytä sitä sähköpostiosoitetta, jolla olet aiemminkin asioihin Ringside Golfiin ja luo itsellesi salasana.
  • Rekisteröinnin jälkeen jatkossa käytä valintaa Kirjaudu sisään. Käyttäjätunnus on sähköpostiosoitteesi ja salasana, se jonka loit.

Mikäli kirjautumisessa esiintyy ongelmia, otathan yhteyttä caddiemasteriin caddie@ringsidegolf.fi tai p. 010 501 3100.

Ei-jäsenen rekisteröinti kuva 1

Ei-jäsenen rekisteröinti kuva 2.