Ladyillä Ben Hogan kesäkuun tapahtumana

Tapahtuman teema oli makea

Ladytapahtumassa maanantaina 5.6.2023 Ben Hogan- säännöillä pelatussa kisassa 21 innokasta naisgolfaria nautti alkukesän kauneudesta.

Pisin draivi kisattiin väylällä 7 ja lähimmäs lippua väylällä 2.

Sorsapoikue tepasteli väylällä 3 pelaajista välittämättä. Saimme myös ihailla upeita sateenkaaren värejä, kun kastelujärjestelmä loihti maalauksellisia vesisuihkuja.

Tämän kertaisen kisan teema oli makea. Jussin keittiö oli valmistanut maittavan ja näyttävän välipalan teemaan sopivaksi kierroksen puolivälissä nautittavaksi, kiitokset taas kerran hyvästä palvelusta.

Ensimmäinen ryhmä starttasi kello 16.00 ja viimeinen 16.50. Illalla kello 21.00 jälkeen jaettiin palkinnot.

Pisimmän draivin kilpailun voitti Virpi Vuorinen ja lähimmäs lippua pääsi Anni Lappi-Hassinen.

Tasapistein jaettiin kolme ensimmäistä sijaa, kaikilla 32 pistettä ja sijoitukset ratkaisi tasoitus. Virpi Vuorinen vei voiton ja kakkoseksi sijoittui Henrietta Lahti, kolmanneksi Maarit Vaalamo.

Kisassa jaettiin ensi kertaa Kapteenin erikoispalkinto ja sen sai tasoituksella 54 pelannut Liisa Partanen, joka golf-aloittelijana urhoollisesti osallistui ensimmäisiin kisoihinsa ja tutustui samalla muihin Rinkun ladyihin.

Arvontapalkinnoissa oli sopivasti yhdistettynä golf tämänkertaiseen makuteemaamme.

Kisa tarjosi mukavaa yhdessäoloa ja rentoa golfia vaikkakin kilpailun muodossa mitä parhaimmassa seurassa Rinkun ladyjen kanssa. Tule sinäkin mukaan, kun seuraava kisa starttaa!