Vartia/Itäniemi Naisten Sunnuntain ykköset

Naisten Sunnuntain Rinkun Trion 26 parin pelaajat saivat vihdoin nauttia aurinkoisesta ja loistavasta pelisäästä.


Trio pelimuotona myös sujui nyt jo kolmatta kertaa pelatessa tottuneesti. Pelimuodon vaihtuminen green somesta scrambleen ja best balliin tuntui jo lähes tutulta. Pelimuodon vaihtumiset oli myös merkitty kentällä näkyvästi.

Pisimmät drivet vetäisivät Julia Uotila ja Timo Kankaanranta väylällä 7. Lähimmäs lippua väylällä 8 onnistui Mikko Rossilahti.

Voiton vei pari Arja Vartia/Tomi Itäniemi. Voittajakaksikon strategia oli se, että Tomi hoiti pituudet ja Arja suunnat. Lienee aika tuttu taktiikka muillakin pareilla. Puttilinjat Tomi varmisti arkkitehdin tarkalla otteella.

Hopean vei pari Kati Hämäläinen/Jarmo Hostio. Pronssin nappasivat Minttu Stackelberg-Tatarinov/Mark Tatarinov.

Kilpailun nuorin osanottaja oli 9-vuotias Eero Malmgren isoäitinsä Liisa Soppelan kanssa. Liisa kehui Eeron rentoa peliä ja pitkiä lyöntejä. Tuloskorttiin Eerolle merkattiin useita bogeja.

Voittajat olivat tuloksesta niin yllättyneitä, että voittajan puheessa unohtuivat perinteiset kiitokset kokonaan. Ensikertaiselle Tomille se suotakoon. Mutta tässä kiitokset tulevat:

Kiitos Ladytoimikunnalle hyvästä organisoinnista, upeista palkinnoista ja varsinkin makeista arpajaispalkinnoista, joita oli runsaasti. Näissä oli avustanut Niipperin K-kauppa.

Voittajan palkintolaatikosta löytyi autokierroksen lisäksi hauska ylläri. Laatikosta voi taitella Hyönteishotellin.