Uusi ladykapteeni Anu Maja

Uuden Ladykapteeni Anu Majan tavoite on pitää yllä positiivista yhteishenkeä


- Green cardini on peräisin jo ennen vuosituhannen vaihdetta ja golfkärpänen puri heti, vaikka pelaaminen tuntuikin aluksi vaikealta. Kiersin alkuvuosina häveliäisyyssyistä kenttiä erittäin aikaisin aamulla itsekseni. Ja ihmettelen, että minua ei kyllästytä yhtään pelata samaa kenttää nyt jo yli 20 vuoden ajan. Rinkussa on aina ollut kiva pelata, hyvä henki, paljon uusia ystäviä kertynyt vuosien varrella.

- Ihan yllättäen syksyllä Liisa Soppelalta tuli soitto. Hän kysyi, ryhtyisinkö ladykapteeniksi. Eikä antanut Soppela rauhaa ja tässä nyt olen.

- Päätavoitteena on olla sössimättä sitä hyvää mikä Rinkussa on ennestään. Luotan suuresti Rinkun Naistoimikuntaan, onneksi ei yksin tarvitse osata ja toimia. Yritän myös ajatella ja suunnitella naisten tapahtumia erilaisten pelaajien kannalta, ja kuunnella pelaajien mielipiteistä ja toiveita.

Uusia eri ikäisiä naispelaajia toivottaisin tervetulleeksi, sillä pääsemme muun muassa mukaan Golfliiton Naiset golfaa- kampanjaan tänä keväänä. Sen puitteissa järjestämme Rinkusta ja golfista kiinnostuneille tutustumistilaisuuden ja intensiivikurssin heti kauden alussa.
​​​​​​​

Jäseniltä toivon osallistumista Rinkun Lady -tapahtumiin sekä palautetta, toiveita ja ehdotuksia miten toimintaa rakennettaisiin tulevaisuudessa. Otan mielelläni neuvoja vastaan. Omilta jäseniltäni toivon kestävyyttä, oikea polvi on joskus kiusannut.

Golfyhteisössä kapteenien toiminta liittyy seuran muihin toimijoihin, Rinkun vuosikalenterin kokonaisuuteen, muihin seuroihin ja yhteistyötahoihin. Ladykapteenin vastuulla on erityisesti naispelaajien kilpailut ja muut tapahtumat, niiden suunnittelu ja toteutus. Positiivisen ja rakentavan yhteishengen säilyttämisen näen tärkeimpänä tavoitteenani Rinkussa.

Tulin ihan puskista tähän kapteenihommaan, mutta supportterivuosina nimenomaan siellä puskissa opin katsomaan tarkemmin kenttää ja sen kuntoa; pelaajat voivat toiminnallaan vaikuttaa erittäin paljon kentän eri alueiden pysymiseen hyvässä kunnossa. Ympäristöasiat ja kentän siisteys ovat tärkeitä sekä omien että vieraspelaajien viihtyvyyden kannalta.

Anu Maja
Ladykapteeni