Uusi kapteeni Mikael Risikko

Mikael Risikko aloittaa uutena kapteenina

Mikael haluaa olla lähellä jäseniä, olivatpa he aloittelijoita tai kilpapelaajia

"Golf on ollut ja tulee aina olemaan osa elämääni ja todella lähellä sydäntäni."
Näin kertoo uusi kapteenimme Mikael Risikko. Jutussa on lisää hänen ajatuksiaan:

- Tulin Ringside Golfiin jäseneksi reilut kuusi vuotta sitten, ja yllätyin miten lämpimästi Rinkun yhteisö otti minut vastaan.

Oli myöskin mahtavaa huomata, miten paljon erilaisia tapahtumia, kilpailuja, opetusta Rinkussa on tarjolla kaikille jäsenille. Näissä tapahtumissa pääsin lyhyessä ajassa tutustumaan moneen Rinkun jäseneen.

Kutsu Rinkun kapteeniksi näin nopeasti olikin uskomaton kunnia ja aionkin olla mukana yhteisön tapahtumissa. Minulla ei ole kisapelaajataustaa, siksi oli mielenkiintoista ja opettavaista olla mukana myös Rinkun kilpapelaajien caddiena ja siten olla mukana voittamassa Joukkue SM-hopeaa. Sekin tuo hyvää me-henkeä ja positiivista mieltä muille jäsenille.

On myös tärkeää, että lajista kiinnostuneet, uudet green card-kurssilaiset sekä uudet jäsenet pääsevät nopeasti mukaan Rinkun yhteisön toimintaan. Tässä haluan olla mukana auttamassa.

Yksi vuoden 2022 kohokohdistani oli, kun olin avustamassa toimintarajoitteisten golfarien Respecta Finnish Disabled Openissa. Toimin Pentti Vaaran caddienä, ja hän ylsi hienosti oman sarjansa voittoon. Kannustankin kaikkia jäseniä rohkeasti osallistumaan vastaaviin tapahtumiin.

Iso kiitos Henulle kapteenina olosta, on hienoa päästä jatkamaan hänen jalanjäljissään.
Toivon, että rinkkulaiset tulevat rohkeasti vaihtamaan ajatuksia kanssani ja näin kehitämme yhteisöamme entistä paremmaksi. Muistetaanhan jatkossakin pitää Rinkun kenttä yhtä hyvässä kunnossa sekä toimitaan sääntöjen mukaan, jotta kaikilla on mukavaa ja turvallista pelata.

Golf on ollut ja tulee aina olemaan osa elämäntapaani, joka on todella lähellä sydäntäni

Rinkussa nähdään!

Mikael Risikko
Kapteeni