Talviulkoilupäivä Rinkussa lauantaina 17.2.2024

Hiihto/pulkkatapahtuma järjestettiin Rinkussa lauantaina 17.2 klo 10–13. Säätiedotus aiheutti jännitystä etukäteen, mutta vesisade väistyi aamulla, ja tapahtuma saatiin toteutettua.


Vesisade oli pehmentänyt Rinkun ympäri kiertävää latua, mutta rangelle ajettu lasten kilpalatu oli hyvin toimivassa kunnossa. Omakotiyhdistyksen järjestämä lasten hiihtokilpailu sai paljon osallistujia, kaikki palkittiin mitalilla, ja näytti siltä, että kilpailuun oli päässyt osallistumaan myös varttuneempia. Onnea kaikille mitalisteille!

Vanhankartanon Omakotiyhdistys järjesti Rinkun ulkoilupäivän yhteyteen oman tapahtumansa, joten Rinkkulaisten lisäksi paikalle saapui mukavasti myös lähialueen perheitä. Paikalle oli saatu myös ryhmä Bernin paimenkoiria, joista pari toimi vetokoirina ja lasten valjakkoajelu olikin suosittu laji. Halikoirat ahkeroivat kaikenikäisten parissa.

Rinkun ravintolassa oli myytävänä talviulkoiluhenkistä syötävää ja juotavaa. Ulkoilun jälkeen olikin mukava istua munkin ja kaakaon ääressä tapaamassa pelikavereita talvisissa merkeissä.

Kiitos Arille, Aniittalle, Puuhikselle, Jussille, Omakotiyhdistykselle ja kaikille osallistujille!

-Ladytoimikunta-


Talviulkoilupäivä Rinkussa la 17.2.2024


​​​​​​​Lämpimästi TERVETULOA mukaan naiset, lapset, herrat ja muut, teinit, mummut ja vauvat ja vaarit

  • Hiihto/pulkkatapahtuma Rinkussa
  • Pulkkamäet ja latu käytössä
  • Rinkun ravintolassa myytävänä talviulkoiluhenkistä syötävää ja juotavaa
  • Tapahtuma järjestetään säävarauksella

Perinteiset Vanhankartanon omakotiyhdistyksen lasten hiihtokilpailut järjestetään tänä vuonna Ringside Golfin talviulkoilupäivän yhteydessä.

Sarjoja eri-ikäisille lapsille, kaikki osallistujat palkitaan.

Vetokoira-ajelu perheen pienimmille klo 11-13, hinta 2€ (vain käteinen). Halikoiria myös paikalla.

Ravintola on auki klo 10-13 ja tarjolla kuumia juomia, virvokkeita, hernekeittoa, laskiaispullia ja munkkeja. Juomia ei tarvitse varata, mutta jos haluat varmistaa itsellesi/perheellesi keiton, munkin tai pullan, voit varata nämä ennakkoon. Muuten näitä tuotteita tarjolla rajoitettu määrä. Varauksen voi tehdä jussi.kivi@helmicatering.fi osoitteeseen to 15.2. klo 12.00 mennessä.

Otathan omat välineet mukaan !

Tervetuloa mukaan!

Ladytoimikunta, Rinkun ravintola ja toimiston väki