Syyskokoukset pidettiin Korpilammella

Syyskokouksissa hyväksyttiin ensi kauden talousarviot ja valittiin hallitukset. Jyrki Tiilikainen väistyi ERG ry:n puheenjohtajan paikalta ja tilalle valittiin Jussi Sahravuo.

Espoo Ringside Golf Oy

ERG Oy:n syysyhtiökokous pidettiin Hotelli Korpilammella lauantaina 7.10.2023 klo 15:30. Kokouksen puheenjohtajaksi valittiin Antti Laaksonen ja sihteeriksi Ilona Hautamaa. Pöytäkirjan tarkastajiksi ja ääntenlaskijoiksi valittiin Ville H.S. Ranta ja Eero Viljanen.

Kokouksessa oli edustettuna 383 osaketta ja ääntä 846:sta. Hallituksen puheenjohtaja Olli-Pekka Nissinen kertoi kauden aikana hallituksen tekemästä strategiatyöstä ja toimitusjohtaja Ari Vepsä esitti katsauksen kuluvaan kauteen sekä ensi kauden talousarvion.

Talousarvio ja osakkailta perittävät maksut hyväksyttiin yksimielisesti.

Hallitus jatkaa samalla kokoonpanolla Olli-Pekka Nissinen, Eino Savola, Jyrki Tiilikainen, Tuire Mannila, Henrietta Lahti, Joni Alasaari ja Ali Tikkala.

Ville H.S. Rannan yhtiökokouksen päätettäväksi tuoma reciprocal-yhteistyösopimus herätti yhtiökokouksessa keskustelua ja asiasta jouduttiin äänestämään. Äänestyksessä yhteistyösopimuksen puolesta äänesti 174 ja vastaan 207 ääntä.

Kokous sujui joutuisasti ja puheenjohtaja päätti kokouksen klo 16:35.

Yhtiökokouksen jälkeen pidetyssä hallituksen järjestäytymiskokouksessa hallituksen puheenjohtajaksi valittiin Olli-Pekka Nissinen.

Espoo Ringside Golf ERG ry

ERG ry:n syysvuosikous pidettiin Korpilammella 7.10.2023 klo 14. Kokouksen puheenjohtajaksi valittiin Antti Laaksonen ja sihteeriksi Ilona Hautamaa. Pöytäkirjan tarkastajiksi ja ääntenlaskijoiksi valittiin Arja Vartia ja Raila Soininen. Kokouksessa oli edustettuna 19 jäsentä ja kunniajäsen Matti Wennäkoski.

Hallituksen puheenjohtaja Jyrki Tiilikainen avasi kokouksen ja kertoi kauden aikana saavutetuista menestyksistä. Toiminnanjohtaja Ari Vepsä kertoi kauden tapahtumista ja esitti ensi kauden talousarvion ja vuosimaksut.

Kokous vahvisti talousarvion sekä vuosimaksuiksi juniorin jäsenmaksun 39 € ja aikuisen jäsenmaksun 95 €.

Jyrki Tiilikainen väistyi hallituksen puheenjohtajan paikalta ja uudeksi puheenjohtajaksi valittiin Jussi Sahravuo.
​​​​​​​
Hallituksessa jatkavat kapteenina Mikael Risikko, ladykapteenina Anu Maja, kilpailutoimikunnan puheenjohtajana Nikke Tyry, klubitoimikunnan puheenjohtajana Jaana Angeria, senioritoimikunnan puheenjohtajana Jouko Latvakangas, junioritoimikunnan puheenjohtajana Samuli Seppälä ja tiedotustoimikunnan puheenjohtajana Tuija Soikkeli.

Kokous eteni vauhdikkaasti ja puheenjohtaja päätti kokouksen klo 14:20.

ERG ry:n uusi puheenjohtaja Jussi Sahravuo