Syyskokoukset pidettiin Hotelli Korpilammella

Espoo Ringside Golfin syyskokoukset pidettiin Hotelli Korpilammen auditoriossa lauantaina 5.10.2024. Kokouksessa vahvistettiin kauden 2025 talousarviot ja valittiin hallitukset.

Kokousjärjestelyistä vastasi Aniitta Kurkela, apunaan Salla Tiilikainen ja Mark Tatarinov.

ERG ry syysvuosikokous

Hallituksen puheenjohtaja Jussi Sahravuo avasi kokouksen klo 13, kokouksen puheenjohtajaksi valittiin Antti Laaksonen ja sihteeriksi Johanna Sorvettula. Pöytäkirjan tarkastajiksi ja ääntenlaskijoiksi valittiin Eino Savola ja Joni Alasaari.

Kokouksessa oli läsnä 32 jäsentä ja kunniajäsen Matti Wennäkoski.

Toiminnanjohtaja Ari Vepsä esitti toimintasuunnitelmat ja talousarvion kaudelle 2025. Talousarvio ja jäsenmaksut vahvistettiin esityksen mukaan.

Hallituksen puheenjohtajaksi valittiin Jussi Sahravuo ja hallituksen jäseniksi yksimielisesti Jaana Angeria, Jouko Latvakangas, Tuija Soikkeli, Mikael Risikko, Henrik Lahti sekä uusina hallituksen jäseninä Salla Tiilikainen ja Mikko Pirinen.

Salla Tiilikainen ottaa vetovastuun naistoimikunnasta ja Mikko Pirinen junioritoimikunnasta.

KHT Pasi Puranen valittiin tilintarkastajaksi ja KHT Juha Paloniemi varalle.

Kokous esitti vielä kiitokset väistyville hallituksen jäsenille, ladykapteeni Anu Majalle ja junioritoimikunnan vetäjälle Samuli Seppälälle.

Puheenjohtaja päätti kokouksen klo 13:30.

ERG Oy syysyhtiökokous

Hallituksen puheenjohtaja Olli-Pekka Nissinen avasi kokouksen klo 14:30 ja kertoi hallituksen toimista kuluneella tilikaudella ja ensi kauden talousarviosta sekä investointivarauksista. Kokouksen puheenjohtajaksi valittiin Antti Laaksonen ja sihteeriksi Johanna Sorvettula. Pöytäkirjan tarkastajiksi ja ääntenlaskijoiksi valittiin Anu Maja ja Mikael Risikko.

Kokouksessa oli edustettuna 42 osakasta ja 378 osaketta, yhtiön 846 osakkeeesta.

Toimitusjohtaja Ari Vepsä esitti katsauksen kuluvaan pelikauteen sekä talousarvion ja investointivaraukset tulevalle kaudelle. Kokous vahvisti esitetyn talousarvion ja pelikausimaksut kaudelle 2025.

Hallituksen jäsenmääräksi päätettiin seitsemän jäsentä. Hallituksen kokoonpanosta tuli kaksi esitystä:

Osakas Matti Seppänen esitti nykyisen hallituksen jatkoa, johon kuuluivat Olli-Pekka Nissinen, Eino Savola, Tuire Mannila, Joni Alasaari, Jyrki Tiilikainen, Henrietta Lahti ja Ali Tikkala.

Jussi Sahravuo esitti hallituksen kokoonpanoksi: Olli-Pekka Nissinen, Eino Savola, Tuire Mannila, Joni Alasaari, Jyrki Tiilikainen, Henrietta Lahti ja Johanna Sorvettula.

Koska kokouksessa oli tullut kaksi esitystä, näistä äänestettiin. Matti Seppäsen esitys sai 174 ääntä ja Jussi Sahravuon esitys 204 ääntä. Tämän perusteella hallitukseen valittiin:

Olli-Pekka Nissinen, Eino Savola, Tuire Mannila, Joni Alasaari, Jyrki Tiilikainen, Henrietta Lahti ja Johanna Sorvettula.

Tilintarkastajana jatkaa KHT Pasi Puranen ja varatilintarkastajana KHT Juha Paloniemi.

Puheenjohtaja päätti kokouksen klo 15:38.

Hallituksen järjestäytymiskokouksessa yhtiökokouksen jälkeen hallituksen puheenjohtajaksi valittiin Olli-Pekka Nissinen.