Rantanen ja Hallanoro voittoon Rinkun Speed Golf -kisassa

Mikko Rantanen ja Milla Hallanoro ottivat odotetusti sarjojensa voiton Rinkun speedgolf-tapahtumassa.

“Ota kolme mailaa mukaasi ja juokse henkesi edestä!”, kuului kutsu Ringside Golfin kolmanteen Speedgolf-tapahtumaan. Perjantaina 23.9. järjestettyyn tapahtumaan osallistui kaikkiaan 16 miestä ja 7 naista. Kisoissa oli valittavana 3 reikää ja 9 reikää.

Järjestäjät kellottivat ajat ja jokainen kirjasi lyöntinsä itse. Hieman helpotusta kisaamiseen saatiin siitä, ettei bunkkereita tarvinnut siivota, eikä divoteja korjata, alastulojäljet tuli sen sijaan korjata itse. Mailoja ei saanut laskea griinille, eli mikäli mailoja oli mukana useampia, niiden sijoittelu piti miettiä kisanopeudenkin kannalta etukäteen. Maksimi mailamäärä oli kolme ja kisassa nähtiin pelaajia sekä yhden että kolmen mailan taktiikalla.

Kolmen väylän kisassa voittoon pelasi Jenny Siltanen, joka jätti Hanna Nevalaisen kakkossijalle.

Yhdeksän reiän kisan starttasi käyntiin Jari Isometsä, joka oli varautunut kisaan seitsemällä pallolla. Kisa ja vesien ylityksetkin sujuivat kuitenkin mainiosti, ja Karpaasi kisasi maaliin asti yhdellä pallolla. Miesten sarjan voitti odotetusti Mikko Rantanen, joka pelasi ysin kentän pariin.

Naisten sarjan voitti yhtä odotetusti Milla Hallanoro, perässään Riikka Vanha-aho ja Tiina Oikarainen. Juniorisarjan voittoon kisasi reippaasti Alvar Äijälä.

Kisatapahtuma sai kiitosta sekä voittoon jo tähdänneiltä kuin myös lajia vielä kokeilevilta ja jatkoa on luvassa jo todennäköisesti ensi keväänä.

Tulokset: