Sofia Erikkilä voitti Future Tourin Keimolassa

Sofia Erikkilä ja Joel Dikert

Rinkun kultamitalisade jatkuu, ja taas uusi voittaja


Ringsiden Sofia Erikkilä pelasi upean ja ylivoimaisen voiton Keimola golfissa Future Tourin tyttöjen osakilpailussa. Voittotulos +6 oli verraten ylivoimainen. Toiseksi tuli Porvoo Golfin Anniina Kähkönen (+10) ja kolmanneksi Nurmijärven golfklubin Anna Sovijärvi (+14).

Alku jännitti mutta kisa lähti hyvin liikkeelle ja sain pidettyä rennon otteen tekemisessä. Fiilis oli koko matkan hyvä hyvissä olosuhteissa. Mailat ja lyönnit toimi niin peli toimi, kertoo Sofia juhlahumun laannuttua.

Joel Dikert piti Rinkun pojat podiumkannassa T3 -sijoituksellaan

Poikien kisa keltaiselta tiiltä oli vähän tiukempaa vääntöä. Voittoon riitti tulos +5 ja siitä uusivat Golf Talman Oliver Hallikainen sekä Helsingin Golfklubin Emil Marttinen. Uusinnan vei Oliver ja Emilin oli tyytyminen hopeasijaan. Lyönnin päähän sijalle T3 sijoittui Ringsiden Joel Dikert. Muut Rinkun pojat kisassa olivat Aapo Marttinen sijalla T8 (+9) sekä Akseli Kettunen T23 (+16).

Joelilta ja Aapolta saatiin lyhyet, lähes identtiset kommentit kisan jälkeen: ”40 puttia, muuten ok. Tänään ei ollut meidän puttipäivä”.