Rinkussa pelattiin 24 tuntia golfia

Jussi Sahravuo ja Mikael Risikko

Mikael Risikko ja Jussi Sahravuo pelasivat golfia vuorokauden ympäri ja keräsivät Rinkun junnugolfille tukea 4 390 euroa!


Olipas erilainen vuorokausi! Tällaista en ollut aiemmin edes osannut ajatella, mutta siitä tuli todella ikimuistettava. Pelasimme perjantaista klo 18 lauantaihin klo 18 Rinkun junnuille 24 tuntia golfia. Pelaajakaverina toimi Jussi Sahravuo, joka olikin ihan paras kanssapelaaja.

Kyseessä oli 24h Junnugolfille 2023 -tapahtuma, jossa sekä yritykset että yksityishenkilöt saivat osallistua junnugolfin tukemiseen. Tukirahaa on kertynyt hienosti, tähän mennessä jo 4 330 euroa. Lisaksi Janne Niska Oy:n Joni Alasaaren kanssa sovimme tukimallin, jossa 1 birdie tuottaa 5 euroa. Birdieitä kerääntyi kokonaisuudessaan 50 eli tästä saatiin 250 euroa.


​​​​​​​

Mikael Risikko, Tero Myllymäki, Timo Tuunanen ja Jussi Sahravuo


Ensimmäinen lähtö oli siis perjantaina klo 18, ja siinä minun ja Jussin lisäksi kanssamme olivat pelaamassa Timo Tuunanen sekä Helsingin Katto- ja Rakennustakuun Tero Myllymäki. Ennen lähtöä Tero halusi vielä lisätä uuden tukimallin, jossa minun ja Teron jokainen par-tulos oli 5 euron arvoinen. Kierros sujui hyvin ja kesäilta näytti parhaansa sateen ja tuulen merkeissä. Saimme Teron kanssa kasaan 11 p, eli 55 euroa. Tämän ensimmäisen lähdön birdie-luku oli 13.


Jussi, Mikael ja Jere Sieppo


Seuraavilla kierroksilla alkoikin jo pimeys yrittää hieman jo vaikeuttaa pelejä. Onneksi meillä oli juuri tähän tarkoitettuja valopalloja, joten sekään ei haitannut menoa.

Toisella kierroksella oli mukana Suomitelineen Jere Sieppo. Kierros sujui taas hienosti ja birdejä kasaantui 8.Seuraavan kolmannen, eli yökierroksen, vedimme Jussin kanssa kahdestaan. Olihan se kokemus pelailla ihan pilkkopimeässä mutta onneksi golfautoomme asennetut valot helpottivat tilannetta - valopallojen lisäksi. Kiitämme valojen asennuksesta Sähkötekniikka Uusimaan Olli-Pekka Remestä. Jussi pelasi mahtavan kierroksen pimeästä huolimatta ja birdejä tuli 5 ja yksi eagle (ja koska eagle on 2 birdietä, kierroksella tuli yhteensä 7 birdietä). Hauskaa ainakin oli, vaikka väsymys alkoikin jossain vaiheessa hieman painaa. Tämä taas näkyi juttujen tasossa ;)Kierroksen jälkeen koitti pelitauko, jonka aikana nautimme mm. Rinkun saunasta ja ravintolan tekemistä eväistä. Tämän reilu tunnin tauon jälkeen jatkoimme klo 05:50 kierrokselle numero 4, jossa pelasimme kahdestaan. Birdejä Jussi sai kasaan 4.


Jouni Raitanen, Mikael, Tommy Gulin ja Jussi


Viidenteen kierrokseen mukaan pelaamaan tulivat Jouni Raitanen ja Tommy Gulin. Tällä kierroksella birdejä saatiin 11. Jouni ja Tommy toivat meille molemmille uutta virtaa energisyydellään, vaikka väsymys yön jälkeen meinasikin jo alkaa painamaan.Kuudes kierros pelattiin taas Jussin kanssa kahdestaan. Tälle kierrokselle Jussi pyysi myös minulta birdietä, ja se onneksi onnistui kymppireiällä - jihuu! Birdejä tuli yhteensä 7, joista siis Jussi taas huolehti suurimmasta osasta.

Enempää kierroksia ei enää ehdittykään pelailemaan, joten kuudes kierros jäi viimeiseksi. Jussin kanssa olimme molemmat todella tyytyväisiä näihin kierroksiin, ja näin jälkeenpäin ajatellen aika kului todella nopeasti pelaillen ja hyvästä seurasta nauttien. Tästä mahtava kiitos vielä kerran Jussille.

Kokonaisuudessaan aivan mahtava kokemus - myös tällaiselle ikämiehelle!

Iso kiitos kaikille 24h Junnugolfiin tempaukseen osallistuneille!


Ystävällisin terveisin,

Mikael Risikko, kapteeniTapahtuman tukijat ja sponsorit

Euro-Katto Oy - Mika Ikonen
Uudenmaan Tuotemarkkinointi Oy - Pekka Kernisalo
Keski-Uudenmaan Katto Oy - Marcus Huferath
Lapuan Piristeel Oy - Jarmo Talvitie
Sähkötekniikka Uusimaa Oy - Olli-Pekka Remes
Apakate Oy
Ompelimo Kirsi Rossilahti
Helsingin Katto-ja rakennustakuu Oy
Puma Finland
​​​​​​​Golfbalance
Sinebrychoff Oy Ab
Arkkitehtitoimisto Jouni Saarinen
Maunulan Maja
LK-Taivute Oy
zimple Oy
Rakennuspalvelu Sahravuo
Katto & Rakennuspalvelu Ville Opas
​​​​​​​Janneniska Oy
​​​​​​​Suomiteline - Jere Sieppo

Merlis Kärson
Jouni Raitanen
Ville H.S. Ranta
Johanna Sorvettula
Ronny Forssell
Salla Tiilikainen
Mikael Risikko
Anu Maja
Harry Pettersson
Adeliina Virtanen
Hannu Lahti
Ari Vepsä
Lauri Alakuijala
Leea Nylander
Raila Soininen
Mari Lilja
Minttu ja Mark Tatarinov
Emma Reijonen
Mikko Pekkala
Miska Serpola
Jere Sieppo
Jari Kortesalmi
Maarit Vaalamo
Virpi Vuorinen
Jussi Kivi
Katriina Malmivaara
Aleksi Suomela
Jarno Juuti
Ulla Rönkkö
Tarja Jukkara
​​​​​​​Petro Simanen

Tukea kertyi yhteensä 4 390 euroa!

Kiitos lahjoittajille!​​​​​​​