Rinkun pojille kaksoisvoitto Future Tourilla ​​​​​​​

Kuvassa kärkikolmikko vasemmalta: Aapo Marttinen, Joel Dikert ja Joni Latva.
​​​​​​​Kuva Susanna Dikert.

Rinkun pojilla kesäkuu on kisakuu, nyt urakoitiin Master Golfissa.


Rinkun junioreiden Joel Dikert ja Aapo Marttinen puhdistivat palkintopöydän kaksoisvoitolla Future Tourin kilpailussa Masterissa 27.6. Kolmannen sijan kisassa vei Joni Latva Nurmijärven Golfklubista. Kärkikolmikon erot vaikealla Master-kentällä olivat suht selvät; Joel +4, Aapo +7 ja Joni +11.

”Peli kulki tänään muutoin ihan hyvin mutta puumailojen kanssa oli sähellystä. Suurin osa puteista oli priimaa. Kenttäkin oli tosi hyvässä kunnossa joten sitä oli kiva pelata”, kuvailee päivän voittaja Joel päivän kilpailua.

Aapo yhtyy Joelin kommenttiin, että Master oli upeassa kunnossa. ”Mittojen kanssa oli tänään ongelmia lähestymisissä, tosi moni wedge meni pitkäksi. Toisaalta draivi oli tikissä koko päivän. Kiva, että saatiin Joelin kanssa kaksoisvoitto”, Aapo kertoo omasta kierroksestaan.

Ringsiden juniorit ovat tällä kaudella pärjänneet erinomaisesti Future Tourilla. Kotiintuomisina on ollut useita palkintokorokesijoja ja nyt Joel toi Rinkkuun jo kauden toisen voiton kiertueelta kun Aapo voitti Nevaksessa kesäkuun alussa.

Ja kesäähän on vielä jäljellä…

Teksti Antti Marttinen