Rinkun kevätretki Pärnuun

Rinkkulaiset Pärnussa 14.-15.5.2022

Rinkun perinteinen kevätretki Pärnuun järjestettiin viime viikonvaihteessa.

Bussi starttasi Rinkusta lauantaina aamuvarhaisella ja kun saatiin satamassa loput matkalaiset mukaan, lähdettiin 27-hengen joukkueella ja ladykapteeni Liisa Soppelan johtamana aamulautalla Tallinnaan.

Tallinnasta jatkettiin bussilla Pärnuun, jossa tyypillinen toukokuinen ei-niin-aurinkoinen sää saatteli pelaajat kentälle. Avajaiskisan siirtyminen viikolla aiheutti sen, että tällä porukalla pelattiin ihan omat kisat White Beachin golfkentällä.

Päivän huikeimmasta suorituksesta vastasi Henrietta Lahti, joka teki hole-in-onen. Holari oli Henrietan 34-vuotisen peliuran ihkaensimmäinen ja riemu oli sen mukaista - tämä suoritus näkyi ja ennen kaikkea kuului kauas:

- Jos on joku paikka, missä holari on tosi hieno tehdä, niin se oli kyllä täällä: hyvässä reissussa ja hyvien ystävien seurassa, Henrietta iloitsi.

Holari onnistui 22-asteisella hyrrällä väylällä kahdeksan, matkaa oli 120 metriä ja väylällä oli reipas sivuvastainen tuuli.

Lauantaina pelattiin siis avajaiskisan "etelän lähtö" pb-kisana ja palkintosijat jakaantuivat seuraavasti:

  1. Hannu Taskinen 37 p
  2. Tuire Nousiainen 36 p
  3. Henrietta Lahti 35 p


Lisäksi pelattiin ryhmittäin BestBall-joukkuekisa, jonka voitti joukkue Tiilikainen, Nousiainen, Taskinen ja Viitasalo.

Kierroksen jälkeen nautittiin klubilla asiaan kuuluvasti kuohuvat ja Jetan onnistumisesta innostuneena useampikin muisti käydä aktivoimassa Rinkun jäsenyyteen kuuluvan GoGolf-jäsenyyden hole-in-one-vakuutuksen.

Illaksi ajettiin Pärnun rannalle Strand Spa & Conference -kylpylähotelliin ja iltaa vietettiin sekä jääkiekon että Euroviisujen kisakatsomossa.

Sunnuntaina kisattiin aurinkoisella Pärnu Bay Links -kentällä ja peliä ryyditti napakka 8-metriä sekunnissa puhaltanut tuuli. Pärnu Bay Links hurmasi monet ja tänne lupasi moni tulla uudestaan, kunhan kelit lämpenevät.

Sunnuntaina pelattiin jälleen pb-kisaa ja tulosluettelon kärki oli seuraavanlainen:

  1. Laura Tiilikainen 34 p
  2. Sirkku Qvickström 34 p
  3. Henrietta Lahti 33 p


Sunnuntain bb-joukkuekisan voittojoukkue oli Palomäki, Keränen, Taskinen ja Lahti

Kierroksen jälkeen hypättiin bussiin ja matkattiin takaisin Tallinnaan ja sieltä iltalautalla Helsinkiin ja bussilla Rinkkuun.

Reissu onnistui erinomaisesti, tunnelma oli loistava ja matkanjohtaja Liisan tarkalla ohjauksella. Ensi vuonna uudestaan!