Rinkkulaisia tulessa kisoissa

Hanna Knuuttila, Jaana Angeria ja Virpi Vuorinen SM-joukkue hopea N50-sarja

Rinkun naiset ottivat hopeaa SM-joukkuekilpailussa N50 Kanavagolfissa!

SM-joukkuekilpailu N50, Kanavagolf

Rinkun naiset pelasivat loistavasti SM joukkuekilpailu N50 ensimmäisen päivän ja lähtevät toiseen päivään kisan kärjessä kahdeksan lyönnin johdossa.

Lauantaina pelattiin aamupäivällä FourBall, missä Rinkun joukkue Jaana Angeria ja Virpi Vuorinen pelasivat 73 (+1) ja jakoivat kärkisijaa Aura Golfin kanssa.

Iltapäivällä pelattiin FourSome, missä Jaana Angeria ja Virpi Vuorinen pelasivat päivän parhaan tuloksen 79 (+6).

Sunnuntaina pelattiin Singlet, Rinkun joukkueessa pelasivat Jaana Angeria, Virpi Vuorinen ja Hanna Knuuttila. Salo Golf vei voiton tuloksella +30, mutta Rinkun naiset ottivat hienosti SM-hopeaa tuloksella +36. Nokia River Golf oli kolmas +38.

Mid Joukkue-SM Miehet 2023 Kymen Golf

Rinkun miehet olivat kolmantena Mid Joukkue-SM Miehet 2023-kisassa Kymen Golfissa ensimmäisen päivän jälkeen.

Rinkun joukkueessa pelasivat Jussi Sahravuo, Timo Tuunanen, Henrik Lahti ja Ilkka Jokinen.

Lauantaina aamupaivällä pelattiin FourBall, Lahti-Jokinen pelasivat tulokseen 71 (-1) ja Sahravuo-Tuunanen 71 (-1).

Iltapäivällä pelattiin FourSome, Lahti-Jokinen pelasivat 77 (+5) ja Sahravuo-Tuunanen 80 (+8).

Sunnuntaina pelattiin Singlet ja Rinkun joukkue sijoittui viidenneksi tuloksella +55. Voiton vei Peuramaa Golf +37.

Joonas Hinkkanen ja Nikke Tyry pelasivat samaan aikaan Finnish Tourin Finaalia Vuosaari Golfissa.

Telia Samsung Open (FT Finaali) Vuosaari Golf

Nikke Tyry voitti FT Finaalin (kuva Finnish Tour)

Nikke Tyry voitti FT Finaalin Vuosaaressa

Finnish Tourin Finaalissa Vuosaari Golfissa on mukana Joonas Hinkkanen, Nikke Tyry ja Adeliina Virtanen.

Lauantain jälkeen Nikke Tyry jakoi toista sijaa tuloksella -3, Joonas Hinkkanen oli kahdeksannella sijalla tuloksella par. Adeliina Virtanen oli kolmannella sijalla tuloksella +6.

Sunnuntaina Nikke Tyry otti huikean startin kisaan: Birdie-Eagle-Birdie-Birdie ja nousi kisan kärkeen!

Nikke Tyry voitti FT Finaalin Vuosaaressa kokonaistuloksella -7. Toiseksi sijoittui Markus Luoma HGK -6 ja kolmanneksi Elmo Gerkman NGK -4.