Ringside Golf ottaa käyttöön WiseGolf-klubijärjestelmän

Ajanvaraus, osake- ja jäsenrekisterit sekä kotisivut päivitetään uuteen järjestelmään vuoden 2022 alkupuolella.

Tulemme viestimään Ringside Golfin osakkaille ja jäsenille vielä tarkemmat ohjeet ja tiedot siirtymisestä WiseGolfiin, kun uudet kotisivut ovat valmiit julkaistavaksi.

Jäsentiedot on jo siirretty Golfboxista WiseGolf-järjestelmään, eikä tietoja enää päivitetä Golfboxiin. Tasoitustiedot ja -historia säilyvät ja ne löytyvät eBirdie:stä. Mahdolliset tasoituskortit talven aikana syötetään Golfliiton eBirdie-järjestelmään mScorecard- tai Golf Gamebook-sovellusten kautta.

Uudet kotisivut ovat jo työn alla ja ne tullaan julkaisemaan lähiviikkojen aikana. Myös laskutusjärjestelmä tulee muuttumaan ja tämän kauden jäsenlaskut toimitetaan uuden järjestelmän kautta tammikuun aikana.

WiseGolf on kotimainen golfkenttien toiminnanohjausjärjestelmä, missä golfkenttien ajanvaraus, viestintä, asiakkuuksien hallinta, myynti, markkinointi ja taloushallinto ovat kaikki yhdessä järjestelmässä.

Siirtyminen kokonaisvaltaiseen järjestelmään vähentää merkittävästi päällekkäistä työtä, kun tietoja ei tarvitse enää siirtää eri järjestelmien välillä. Tärkeätä uudessa järjestelmässä on myös asiakkaan näkökulmasta käyttäjäkokemuksen parantuminen.