Passion Golf Studio pariscramble

Passion Golf Studio tarjoaa ilmaisen tutustumisen kaikille Ringside golfin jäsenille kilpailun merkeissä. Kyseessä on pariscramble, eli kilpailu pelataan kahden hengen joukkueilla.

Kilpailuun voit osallistua varaamalla ajan (2h) Passion Golf Studion nettisivuilta, www.passiongolf.fi tai soittamalla numeroon 041 310 6426.

Kilpailuaika on 1-30.11.2023, eli voitte käydä pelaamassa oman kilpailukierroksenne marraskuun aikana.

Varattuasi ajan ja mentyäsi paikan päälle, ilmoita Studion henkilökunnalle, että olet Rinkun jäsen ja osallistut kisaan, niin henkilökunta laittaa peliasetukset kohdalleen. Sen lisäksi kaikille annetaan perusteellinen opastus puttaamiseen ja pelaamiseen, joten käytännön asioista ei tarvitse huolehtia.

Kaikki tämä on siis täysin veloituksetonta ja pääsette näin tutustumaan oikeasti erilaiseen ja tarkkaan golfsimulaattoriin lähipeleineen.

Passion Golf Studio Helsinki, Valimotie 25.

Pitäjänmäkeen on avattu täysin uudenlainen golfsimulaattorikeskus, Passion Golf Studio.

Passion Golf Studion laitteet käyttävät uusinta kamerateknologiaa (Foresight GC Quad / GC Hawk / GC3), ja nämä ovat käytössä myös valtaosalla tour -ammattilaisista. Suomalaisista mm. Sami Välimäki, Kalle Samooja ja Lauri Ruuska käyttävät Foresightin GC Quadia.

Kamerateknologian ansiosta mittaus on erittäin tarkkaa ja sen myötä myös todentuntuinen lähipeli sekä puttaaminen on saatu aivan uudelle tasolle tutkateknologiaan verrattuna. Ja se taas mahdollistaa mielekkään kilpailemisen myös talvella.

Erilainen pelikokemus.

Passion Golf Studio