Onnistunut Shamble

Veera Sandberg pelasi kärkituloksen -11

Historian ensimmäinen Ringside Shamble pelattiin tuulisessa mutta aurinkoisessa säässä 10.5.2024


Historian ensimmäinen Ringside Shamble pelattiin tuulisessa mutta aurinkoisessa säässä 10.5.
- Kilpailun tarkoituksena oli saada samaan peliryhmään kilpapelaaja, juniori, seniori ja ladypelaaja, jotka pelin ohessa tutustuvat toisiinsa. Harvoinhan he muuten osuisivat samaan ryhmään, kertoi kilpailua ideoimassa ollut Henrik Lahti.

Mukaan olikin tullut kiitettävästi kilpapelaajia ja senioreita, ladyjakin oli riittävästi ja junioreita oli mukana kuusi. Peli eteni siten, että joukkueen neljästä avauksesta valittiin paras ja sen jälkeen kukin pelaaja pelasi oman tuloksen.

Tuloslistan kärkeen kiilasi juniori: Veera Sandberg tuloksella -11. Hän vei nimiinsä myös junioreiden kiertopalkinnon ison Nalle Puhin. Myös hopealla oli juniori Julius Siltanen -8 ja kolmantena lady Raila Soininen -7.

Veera on pelannut golfia kuusi vuotta ja koko sen ajan hän on osallistunut Rinkun junioreiden treeneihin. Viimeiset kolme vuotta hän treenannut jo ympäri vuoden.

Joukkuekisan voitti joukkue Sandberg/Sandberg/Soininen/Kaunismäki tuloksella -20. Hopealla oli joukkue Tyry/Inkinen/Soininen/Lonkola. Pronssin vei joukkue Siltanen/Siltanen/Pollari/Rossilahti tulos -15.

Pisimmät draivit väylällä 18 löivät Virpi Vuorinen ja Tuomas Pollari. Lähimmäs lippua osui Henrik Lahti.

Scratch-sarjan kärjen jakoivat Henrik Lahti ja Nikke Tyry, tulos yhdeksällä väylällä 33 lyöntiä.

Kilpailussa vaikutti kaikilla olleen mukavaa ja Henrik Lahti lupasikin pelimuodon olevan tulevien vuosien ohjelmassa.
​​​​​​​

Arja Vartia