Nikke Tyry voitti MID Tourin kauden avauskilpailun

MID Tour starttasi 18.-19.5.2024 Vuosaari Golfissa ja Nikke Tyry otti upean kauden avausvoitonMID Tour 1 Vuosaari

MID Tour starttasi Vuosaaressa 18.-19.5.2024. Rinkusta mukana olivat Tommy Gulin, Joonas Hinkkanen, Tuomas Huolman, Ilkka Jokinen, Sami Kaunismäki, Henrik Lahti, Lauri Leppo, Jouko Piik, Mikko Pirinen, Joni Saarinen, Jussi Sahravuo, Jesse Särkisilta, Timo Tuunanen ja Nikke Tyry.

Yhdeksän rinkkulaisista selvitti cutin 81 (+9) ja jatkoi toiselle kierrokselle. Nikke Tyry ja Joonas HInkkanen pelasivat lauantaina aamupäivällä vielä Finnish Tourin kisan Hirsalassa ja iltapäivällä kiirehtivät Vuosaareen MID Tourin kisaan. Joonas pelasi ensimmäisen kierroksen tulokseen 72 (par) ja Nikke 74 (+2).

Nikke Tyry otti kauden avausvoiton Vuosaaressa

Nikke Tyry pelasi viimeisen kierroksen tulokseen 69 (-3) ja otti upean kauden avausvoiton MID Tourilla tuloksella 143 (-1). Joonas Hinkkanen oli neljäs tuloksella 146 (+2).

Kympin joukkoon pelasivat myös Tommy Gulin ja Lauri Leppo (T9) tuloksilla 150 (+6).

Jussi Sahravuon ja Henrik Lahden sijoitus oli T17 tuloksella 153 (+9), Timo Tuunanen oli T19 tuloksella 154 (+10).

Jesse Särkisilta oli T35 ja Mikko Pirinen 71.Nikke Tyry voitti Vuosaaren MID Tour-avauskilpailun

Nikke Tyryn voittopuhe

Kauden avausvoitto. En olisi missään nimessä pelannut jos kisaa ei olisi pelattu Vuosaari Golfissa. Siinä on kenttä missä lajin tärkein, eli lyöntivalinnat, pelilinjat ja yleinen pelin lukeminen nousee sille tasolle mitä se golfissa pitäisi olla.

Greenit rullasi pahimmillaan varmaan 14 jalkaa stimpillä ja monissa lähilyönneissäkään lipulle ei ollut mitään asiaa. Suomen "kenttä rankingissa" ja harrastajien puheissa kenttä on yleensä huono tai tylsä. Kertoo lähinnä siitä ettei Suomessa ole kovin suurta ymmärrystä golfista. Samaa kuulee myös kilpapelaajilta. Siirtosääntö vielä pois ja kaljulta palaneelta väylältä ilman tupsutuksia- alan kuulostaa Lassi Tilander ilta.

Vuosaaressa tulee sellaisia lyöntejä mitä ei pääse koskaan lyömään muuten suomalaisessa golfissa. Kannattaa mennä vielä kun sateet eivät tule kasvattamaan nurtsia! Saattaa tulla myös pitkiä lyöntejä!

Olipa kiva viikonloppu. 5 kierrosta kilpagolfia. Paljon hyvää, paljon huonoa. Sitä se on. En kiukutellut kertaakaan ja koko ajan oli kohtalaisen hauskaa. Suomen kesä on niin lyhyt, että kisoja ei kannata ainakaan mun mielestä jättää väliin, kohta tulee taas talvi ja ainoa mitä tekisi mieli olisi olla kisoissa.

9 lyöntiä olin kärkeä perässä 27 reikää ennen loppua. Sen jälkeen tultiin aika virheettömällä pelillä maaliin asti. Sain jopa itse nautintoa kun lähti todella puhtaita lyöntejä monia!

Hyvä avaus kaudelle! Kiitos sponsoreille ja muille matkassa kulkeville #Osaava Ringside Golf #maunulanmaja #äiti Ani Elo junnu Jussi Sahravuo Jokke ja Hippu, Aleksi Seppänen