Naisten neljän seuran ystävyysottelu

Neljän seuran ystävyysottelun joukkueet

Naisten perinteinen neljän seuran välinen ystävyysottelu pelattiin torstaina 15.6.2023 Vihti Golfin kentällä. ​​​​​​​

Espoo Ringside Golfin, Hill Side Golf Clubin, St.Laurence Golfin ja Vihti Golfin kuusihenkiset joukkueet pelasivat kierroksen paahtavan aurinkoisessa säässä.

ERG:n joukkueessa pelasivat Maarit Vaalamo, Salla Tiilikainen, Julia Uotila, Sirkku Qvickström, Jonna Soininen ja Anu Maja.

Kisa pelattiin joukkuekohtaisena PB kilpailuna. Edellisen vuoden voittaja oli Hill Side, ja pokaali jäi heille tänäkin vuonna. Toiselle sijalle tuli Vihti Golf, kolmanneksi Lohjan St Laurence, ja Rinkku jäi viimeiselle sijalle.

Ensi vuonna kisa pelataan Espoo Ringsidessa, joten tämänkertainen tappio voidaan kenties korjata kotikentällämme ensi kesänä.