Naiset golfaa -tutustumistilaisuus Rinkussa ​​​​​​​

Maarit Vaalamo veti tapahtuman alkulämmittelyn

Naiset golfaa-tutustumistilaisuus keräsi 38 naista ja tyttöä Rinkkuun tutustumaan golfiin


ERG osallistuu tänä keväänä Suomen Golfliiton Naiset golfaa -kampanjaan. Tavoitteena on innostaa naisia ja tyttöjä hauskan, terveellisen ja sosiaalisen lajin pariin.
Naiset golfaa -kampanjaa toteutetaan eri puolilla Eurooppaa, ja Suomen Golfliitto lähti mukaan viime vuonna, jolloin 15 seuraa eri puolilla Suomea toteutti tutustumistilaisuuden ja intensiivikurssin. Tänä vuonna Suomessa mukana on jo 30 seuraa.

Golfliitto toteutti somekampanjan, joka sai paljon näkyvyyttä sekä alueellisesti että Rinkun sivuilla. Ilmoittautumisia tuli runsaasti, ja ilmoittautumislinkki jouduttiin sulkemaan, kun sovittu henkilömäärä 30 täyttyi, ja jonotuslistalle otettiin vielä 10 nimeä. Lopulta tutustumispäivänä paikalle tuli 33 naista ja 5 tyttöä, iältään 4–17 v.

Kampanja sisältää kaikille osallistujille ilmaisen tutustumistilaisuuden ja sen jälkeen maksullisen, Green Cardin sisältämän intensiivikurssin. Rinkussa kurssi järjestetään keskiviikkoiltaisin 26.4–17.5. 2023.

Rinkun tiimiin kuuluvat opetuksesta vastaava Pro Samuli Seppälä sekä Minna Mustakangas, Julia Uotila, Susanna Ruotsalainen, Sirkku Qvickström, Jonna Soininen, Raila Soininen, Salla Tiilikainen, Maarit Vaalamo, Kati Malmivaara, Marjut Muhojoki, Liisa Soppela ja tiimin vetäjänä Anu Maja.

24.4. pidetyn tutustumispäivän alkuun kuultiin Ari Vepsän avauspuheenvuoro Rinkusta, Anu Majan alustus kampanjasta ja tiimiläisten esittäytyminen.

Avauspuheiden jälkeen ohjelmassa oli Maarit Vaalamon vetämä kevyt lämmittely, sen jälkeen mailaharjoituksia rangella Samulin ja Rinkun edustuspelaajien, Krista Bakkerin ja Emilia Tukiaisen, vetämänä. Pienen välipalan jälkeen jatkettiin mailaharjoittelua ja ajelutettiin osallistujia golfautoilla, jolloin he saivat jotain käsitystä itse kentästä.

Tunnelma oli alusta loppuun innostunut, hauska ja seurallinen!
Joitakin kysymyksiä jäi mieleen: ”ei kai yksi väylä voi olla noin pitkä?”, ”miten tänne on mahtunut näin suuri kenttä?” ja ” jos nyt alan golfariksi niin mikä maila mun pitäis ostaa?”
Illan kohokohdiksi taisivat nousta Samulin tiimin opetus ja golfauto ajelut kentällä.
Kiitos kaikille kampanjan toteuttamiseen osallistuville!

Anu Maja
ERG Ladykapteeni