Naiset & tytöt golfaa Rinkussa

Naiset & tytöt golfaa-tutustumistilaisuus 24.4.2023

Golfliiton Naiset Golfaa -tapahtuma saapuu huhtikuussa Rinkkuun!


Kampanjatiimi toivottaa kaikki tulevat naisgolfarit tutustumaan lajiin, oppimaan golfin saloja ja viihtymään hyvässä seurassa.

Tapahtuma sisältää tutustumisillan ja intensiivikurssin:

Maanantaina 24.4. järjestetään ikärajaton ja maksuton tapahtumailta klo 17.00-19.30, jossa tutustutaan Rinkkuun, rinkkulaisiin sekä golfin perusasioihin pro Samuli Seppälän ohjauksessa. Tilaisuudessa pääset tutustumaan rinkkulaisiin naisgolfareihin, kokeilemaan mailoja ja peruslyöntejä, ja vähän kisaamaankin mukavan rennossa seurassa.


​​​​​​​Tutustumistilaisuuden jälkeen 26.4. alkaa neljän peräkkäisen keskiviikkoillan intensiivikurssi ensimmäisessä tapahtumassa golfista enemmän kiinnostuneille. Kurssilla perehdytään pelin saloihin, golfarin hyvinvointiin, opetellaan golfin perussääntöjä ja -etikettiä – ja tietysti harjoitellaan lyöntejä ja pelataan neljänä peräkkäisenä keskiviikkona hyvässä ladygolfseurassa ja Samulin ohjauksessa.

Viimeisenä kurssi-iltana 17.5. harjoitellaan vielä lyöntejä, vahvistetaan Green Cardit, mietitään pelisuunnitelmaa eteenpäin ja rinkkulaisiksi liittyvät voivat sopia kummikierrokset rinkun tiimiläisten kanssa – ja tietysti juhlistetaan uusia golfareita.

Intensiivikurssin hinta on 140 euroa ja alle 18-vuotiaille 100 euroa.

Ilmoittaudu mukaan tästä (tähän linkki https://www.lyyti.fi/reg/ergnaisetgolfaa)

Tervetuloa Rinkun iloisten naisgolfareiden joukkoon!

Terveisin

Ladykapteeni Anu & Pro Samuli & Rinkun tiimi