Midnight Sun – parhaassa seurassa

Midnight Sun voittajat Joel Juvonen ja Tuukka Mäkinen


Perinteinen Midnight Sun -kisa pelattiin perinteisesti torstaina iltapäivästä alkaen. Ennustettu sade- ja ukkoskeli pysytteli pääosin poissa ja kisa saatiin vietyä läpi hyvässä säässä. Voitto irtosi huipputuloksella ja kisan jälkeen päästiin juhlimaan seurajoukkueiden SM-kultaakin.


Midnight Sun -kisaan startattiin tuttuun tapaan torstaina iltapäivällä. Pelimuotona oli greensome. Säiden haltija oli suosiollinen ja pientä sadekuuroa lukuunottamatta kisa saatiin pelattua hienoissa olosuhteissa.

Kisan jälkeen nautittiin maittavasta grilliruuasta Pete Seppälän bändin tahdeissa ja tanssi jatkui pitkälle valoisaan iltaan.

Illan kruunasi Rinkun uunituoreiden seurajoukkueiden SM-kultamitalistien saapuminen kotiseuraansa. Raikuvien aplodien ja kauniiden kiitospuheiden jälkeen nostettiin maljat seurasankareille.Kisan voittoon pelasivat huikealla 49 pisteen tuloksella Tuukka Mäkinen ja Joel Juvonen.

Voittajat kertoivat kierroksen olleen todella hieno – korttiin kirjoitettiin mm. kaksi eaglea – ja jäävän muistiin pitkäksi aikaa, ellei jopa loppuiäksi.

Kakkoseksi sijoittuivat Pekka Savola ja Janne Matikainen

Kolmannen sijan nappasivat Henrik Lahti ja Joni Saarinen.

Lähimmäksi lippua väylällä 12 löi Antti Aarnio, voittotulos oli 85 cm

Pisimmän draivin väylällä 10 löi Joel Dikert. ​​​​​​​