M60 Tour, 2. osakilpailu, Ringside Golf

M60 Tour 2.osakilpailu

M60 Tourin 2.osakilpailu pelattiin sunnuntaina 4.6.2023 Ringside Golfissa

Veli-Pekka Meriläinen Oulun Golfkerhosta vei voiton

Ari Vauhkonen Pickala Golfklubilta ja Veli-Pekka Meriläinen pelasivat kumpikin tulokseen 76 lyöntiä (+3), mutta Veli-Pekka vei voiton paremmalla sisääntulolla. Kolmanneksi sijoittui Keimola Golfin Jukka Lehtonen tuloksella 77 (+4).

Tuloslista oli sen jälkeen tasainen, sillä neljättä sijaa (78) jakoi neljä pelaajaa ja kahdeksatta sijaa (79) jakoi yksitoista pelaajaa.

Rinkkulaisista Hannu Jalonen oli sijalla T19 tuloksella 80, Jouko Latvakangas T21 tuloksella 81, Ville Wright T27 tuloksella 82 ja Tapio Lappalainen T109 tuloksella 90.

Kisaennakko

Kilpailu starttaa sunnuntaina aamulla klo 8, kisassa on mukana 141 pelaajaa ja viimeiset startit on iltapäivällä kolmen aikaan.

Ringside Golfista mukana on neljä pelaajaa:

11:27 Tapio Lappalainen
12:03 Jouko Latvakangas
12:30 Hannu Jalonen
12:39 Ville Wright

M60 Tourin 1.osakilpailu pelattiin Han-Golfissa 20.5.2023 ja siellä voiton vei Kai Tiira Golf Talmasta tuloksella 75 (+3). Rinkun Ville Wright oli mukana voittotaistelussa aina viimeisiin reikiin asti, mutta taipui viimeisen reiän tuplabogilla tulokseen 78 (+6) ja sijalle T6.
Jouko Latvakangas oli 16. tuloksella 80 (+6).