Ladyjen kesä vauhtiin Liisan johdolla

Hikkori-Liisa

Pian on se hetki, kun ladykapteenimme Liisa Soppela tarttuu driveriin ja hujauttaa yhdessä kapteenimme Henrik Lahden kanssa komeat avauslyönnit kauden avajaiskilpailussa 7.5.22.

Näin mikäli viimeisetkin kinokset ovat golfkentältämme jo siihen mennessä kadonneet.
Samalla Liisan lätkämaila jää lepotauolle, samoin avantouinti muuttuu normiuinniksi.
Monitaitoinen ja moneen ehtivän Liisan viulu on kuitenkin ahkerassa käytössä ympäri vuoden niin pienissä juhlahetkissä kuin konserteissakin.
Saa nähdä, ehtiikö ladykapteenimme tänä kesänä mukaan Hikkorigolfin SM-kilpailuihin viimevuotiseen tapaan. Sieltä hän nappasi hopeaa. Nopeuskilpailujen SM-kilpailut ovat ripeälle Liisalle kuin tehdyt, niistä hänellä onkin taskussaan pronssimitali kesältä 2019. Speedgolf-kilpailut ovat tänä vuonna 23.9.

Mutta nähdään kapteeniamme omissakin tapahtumissa. Heti Ringside Golfin 7.5. pelattavien avajaiskilpailujen jälkeen 9.5. on vuorossa Kummikierros, jossa vähemmän pelanneet saavat seurakseen kokeneemman pelaajan. Kierrokselle on mukava käydä läpi sääntöjä ja saada hyviä vinkkejä, miten nopeuttaa omaa peliä. Silloin ei jää takana tulevien jalkoihin, vaan pysyy edessä pelaavan ryhmän perässä.
Suositut lähipelitapahtumat ovat 26.5. ja 28.5. Seuramme edustuspelaajat opastavat ladyjamme lähipelin eri alueisiin.

Ladyjen omat tapahtumat ovat yleensä kuukauden ensimmäisenä maanantaina.
Toukokuun avajaiskisa on 16.5.
Kesäkuun päätapahtuma on Naisten Sunnuntai 12.6., pelimuotona jo vanha tuttu Rinkun Trio.
Heinäkuun 4. päivä on lippukisa, elokuun 1. päivänä pelataan väritrio ja päättäjäiset ovat 19.9.

Kauden varrella on myös muutama seuraottelu, joihin pääsee mukaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Kapteeni pyrkii valitsemaan mukaan ensisijaisesti sellaisia pelaajia, jotka eivät ole olleet mukana aikaisemmissa otteluissa.

Ladyjen pelit ovat hauskoja ja rentoja tapahtumia, niissä ei pelata hirveän tosissaan, vaikka tulostakin halutaan tehdä, koska parhaat aina palkitaan ja jollekin osuu aina arpajaisvoitto.

Näistä ja muistakin tapahtumista lisää tietoa nettisivuillamme. Ne löytyvät www.ringsidegolf/ladytoimikunta. Kannattaa seurata ja tulla mukaan.

Arja Vartia