Kevätkokoukset 2022

Espoo Ringside Golfin kevätkokoukset pidettiin 12.5.2022

Espoo Ringside Golf ERG ry kevätvuosikokous

ERG ry:n yhdistyksen kokous pidettiin torstaina 12.5.2022 klo 17. Kokouksen puheenjohtajaksi valittiin yhdistyksen puheenjohtaja Jyrki Tiilikainen ja sihteeriksi toiminnanjohtaja Ari Vepsä. Kokouksen pöytäkirjan tarkastajiksi ja ääntenlaskijoiksi valittiin Kirsi Rossilahti ja Ville HS Ranta.

Kokouksessa oli paikalla 23 äänioikeutettua jäsentä sekä kunniajäsen Matti Wennäkoski.

Toiminnanjohtaja Ari Vepsä esitti yhdistyksen vuosikertomuksen, tilinpäätöksen ja tilintarkastajan lausunnon. Hallitus ehdotti tilinpäätöksen ylijäämää 1 721,73 € siirrettäväksi voitto/tappiotilille.

Kokous vahvisti tilinpäätöksen ja myönsi vastuuvapaudet hallituksen jäsenille ja muille tilivelvollisille yksimielisesti. Puheenjohtaja päätti kokouksen 17:23.

Kokousmateriaali löytyy ERG ry:n materiaalisalkusta.


Espoo Ringside Golf Oy kevätyhtiökokous

ERG Oy:n yhtiön kevätyhtiökokous pidettiin torstaina 12.5.2022 klo 18:30 klubitalolla. Kokouksen puheenjohtajaksi valittiin yhtiön hallituksen puheenjohtaja Olli-Pekka Nissinen ja sihteeriksi toimitusjohtaja Ari Vepsä. Pöytäkirjan tarkastajiksi ja ääntenlaskijoiksi valittiin Kirsi Rossilahti ja Laura Tiilikainen. Yhtiön 846 osakkeesta kokouksessa oli edustettuna 280 osaketta.

Toimitusjohtaja Ari Vepsä esitti hallituksen toimintakertomuksen, tilinpäätöksen, tuloslaskelman ja taseen liitetietoineen. Hallitus ehdotti, että tilikauden voitto 9 559,58 € siirretään yhtiön voitto/tappiotilille, eikä osinkoa jaeta. Toimitusjohtaja Ari Vepsä esitti tilintarkastuskertomuksen.

Tilinpäätös vahvistettiin yksimielisesti. Päätettiin yksimielisesti myöntää hallituksen jäsenille ja toimitusjohtajalle vastuuvapaudet.

Puheenjohtaja päätti kokouksen kello 19:02.

Kokouksen jälkeen pidettiin keskustelutilaisuus, missä yhtiön hallitus esitteli ERG Oy:n ja ERG ry:n välisen runkosopimuksen ja sen kustannusrakenteen.

Kokousmateriaali löytyy ERG Oy:n materiaalisalkusta.