Kapteenin tervehdys

Kapteenin kauden avaus

Kesä ja golfkausi ovat parhaillaan hyvässä vauhdissa. Toivottavasti pelailu on sujunut mukavasti.


Näin kun kesän loppu alkaa hieman jo häämöttämään, kiittäisin teitä kaikkia mukavasta pelikesästä ja muistuttelen vielä seuraavista asioista:

Golfkäyttäytyminen. Tähän kuuluvat kanssapelaajat sekä kenttähenkilökunta, joten huomioidaanhan kaikki kentälläolijat.

Mikäli kenttähenkilökunta työskentelee kenttäalueella pelisi aikana, on erittäin tärkeää kaikkien turvallisuuden kannalta pyytää heiltä lupa lyöntiä varten. Lupa pyydetään nostamalla käsi ylös, ja saamalla siihen vastaus henkilökunnalta (käsi ylhäällä merkiksi), silloin voit jatkaa peliäsi.

Kenttäkäyttäytymisessä on tärkeää myös huomioida FORE-huuto sekä huutamalla että huomioimalla, ja lisäksi suojautumalla itse, jos kuulet huudon. FORE-huuto tulee huutaa, jos pallo harhautuu pelaajia kohti tai katoaa näkyvistä. Parhaiten suojaudut menemällä kyykkyyn, suojaamalla pääsi ja kääntämällä selän huutoa kohti.

On hienoa nähdä, että kenttämme on erittäin hyvässä kunnossa. Pidetäänhän yhdessä huoli siitä, että näin on jatkossakin. Tähän liittyen tässä muutamia muistettavia asioita: paikataan väylillä lyöntijäljet ensisijaisesti irronneella nurmikon palalla, haravoidaan bunkkereissa myöskin kengänjäljet, paikataan greeneillä pallon alastulojäljet, huolehditaan roskat roskikseen ja pidetään kenttämme muutenkin siistinä.

Muistathan aina myös vahvistaa lähtöaikasi joko Wise Golf -appin kautta tai suoraan Rinkun toimistoon.

Kiitän vielä kertaalleen koko henkilökuntaa ja kaikkia kanssapelaajia. Iso kiitos myös supporttareille, jotka vapaaehtoisina valvovat pelien sujuvuutta.

On kunnia toimia näin hienon golfseuran kapteenina: meillä on upea pelaajayhteisö, kilpapelaajat sekä junnut. On ollut mahtavaa nähdä/kuulla niin monia onnistumisia kilpailuissa pelaajien, junnujen sekä koko seuran osalta. Wau!


Oikein mukavia loppukesän pelihetkiä jokaiselle.

Kentällä nähdään!


Ystävällisin terveisin,

Mikael Risikko, kapteeni