Joonas ja Nikke Asian Tourin karsinnoissa Kanchanaburgissa 9.-12.1.2024

Joonas Hinkkanen ja Nikke Tyry ovat valmistautuneet Aasian kiertueen karsintoihin Thaimaan lämmössä vuodenvaihteesta lähtien.


Leiri alkoi Hua Hinissa jossa pelikentiksi valikoituivat myös finaalikarsinnassa pelattavat Springfield Royal ja Imperial Lakeview. Suomen pakkasesta 50 astetta kuumempaa keliin tottuminen ja bermuda ruoho tuovat omat mausteensa.

"Päivä päivältä mennään eteenpäin. Kentät ovat hyvin erilaisia keskenään ja hyvin tärkeää on saada pinnoista hyvä ote. Esikarsinnan kenttä on hyvin leveä ja rehellinen, ei vaadi sinänsä kovin tarkkaa peliä tiiltä. Suuria virheitä ei kuitenkaan kannata tehdä vaan jaksaa tasaista puurtamista kaikki neljä päivää", Nikke aprikoi.

Joonas on harjoitellut töiden lomassa talven ympäri Pego Gardenissa ja pienet svingijalostukset ovat tulossa hyvin mukaan peliin.

"Harjoitus on harjoitusta ja kisassa mitataan missä ollaan. Oikeaan suuntaan mennään jatkuvasti ja kiva nähdä ja tuntea kisan fiilis jälleen monen kuukauden tauon jälkeen", Joonas tunnelmoi.

Esikarsinnassa on mukana Kanchanaburissa noin 120 pelaajaa. Noin 25 parasta selvittää paikkansa finaaliin joka käynnistyy 16.1 Hua Hinissa.

Finaalista paikkansa Asian Tourilla varmistaa 35 parasta pelaajaa noin 250 pelaajan joukosta.

Tulospalvelu löytyy Asian Tourin kotisivuilta.


Tulokset: