Haemme caddiemasteria

Tervetuloa iloiseen joukkoon!

Haemme ensi kaudeksi caddiemasteria palvelemaan asiakkaitamme. ​​​​​​​


Espoo Ringside Golf sijaitsee kehä III:n välittömässä läheisyydessä Espoon Niipperissä. Meille on hyvät liikenneyhteydet ja bussilla pääsee aivan kentän portille.

Haemme ensi kaudeksi caddiemasteria palvelemaan asiakkaitamme. Työsuhde on määräaikainen, alkaen toukokuusta ja kestäen syyskuuhun asti erikseen sovittavalle ajanjaksolle. Caddiemasterin toimisto on avoinna seitsemänä päivänä viikossa, työvuoroja on 4-6 / viikko ja päivittäinen työaika on noin 6 - 7 tuntia.

Caddiemasterin työtehtäviin kuuluu asiakaspalvelu niin tiskin takana kuin puhelimessa, peliaikojen varaus, golfkilpailujen järjestelyt ja tulospalvelu, myynti proshopissa, kassan hoito ja tilitykset sekä muut monipuoliset golfkentän toimintaan liittyvät työtehtävät. Caddiemaster toimii golfkenttämme käyntikorttina, sillä hän kohtaa ensimmäisenä kaikki kentälle tulevat asiakkaat.

Odotamme sinulta iloista asiakaspalveluasennetta, vähintään 18 vuoden ikää, reipasta otetta työhön ja sopeutumista kiireiseen työrytmiin. Työ edellyttää golfin tuntemusta, aikaisempi työskentely caddiemasterina ja golfohjelmistojen tuntemus on suureksi eduksi.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoivomuksineen 31.3.2023 mennessä sähköpostitse erg@ringsidegolf.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa asiakaspalvelupäällikkö Aniitta Kurkela, puh 010 501 3100. Paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä.

Lisätietoja kentästä ja toiminnastamme löydät myös kotisivuiltamme osoitteesta www.ringsidegolf.fi.