Future Tour 3 Etelä-Länsi

Ringside Golfissa pelattiin Future Tour 3 Etelä-Länsi osakilpailu tiistaina 13.6.2023. Ringside Golfin Joel Dikert oli toinen Pojat Future-sarjassa.

Pojat Future-sarjan palkitut Joel Dikert, Oskari Hankimo, William Juslin ja Lionel Mutikainen

Kisa saatiin pelata hyvässä säässä ja auringonpaisteessa. Kisa eteni sujuvasti ja viimeinen ryhmä selvitti kierroksen aikaan kolme tuntia ja viisikymmentä minuuttia.

Pojat Future-sarjassa oli mukana 38 pelaajaa ja St.Laurence Golfin Oskari Hankimo otti voiton tuloksella 77 (+4). Ringside Golfin Joel Dikert oli toinen tuloksella 78 ja Nordcenter Golfin William Juslin oli kolmas tuloksella 79. Paras alle 12 vuotias oli Pickala Golfin Lionel Mutikainen tuloksella 84.

Ringside Golfin Joona Lampenius oli T6 (82), Aapo Marttinen 9. (83), Akseli Kettunen 23. (89) ja Ville Kivikko 33. (102).

Tytöt Future-sarjan palkitut Iris Nylund, Sofia Erikkilä ja Oona Nousiainen

Tytöt Future-sarjaan osallistui kahdeksan pelaajaa ja voiton vei Hyvinkää Golfin Oona Nousiainen tuloksella 84 (+11), toiseksi tuli Pickala Golfin Iris Nylund 92 ja kolmanneksi Ringside Golfin Sofia Erikkilä 95. Iris Nylund oli myös paras alle 12 vuotias.

Ringside Golfin Olivia Kinnunen oli 6. (102) ja Nella Lomperi 7. (103).

Easy Red-sarjan palkitut Tuomas Telaranta, Ronja Rahunen, Aada Mäkelä ja Alisa Karttunen

Easy Red-sarjaan osallistui 22 pelaajaa ja voiton vei Salo Golfin Alisa Karttunen 48 pb, toiseksi tuli Pickala Golfin Aada Mäkelä 45 pb ja kolmanneksi Tapiola Golfin Ronja Rahunen 44 pb.
Parhaan scratch-tuloksen pelasi Sarfvik Golfklubin Tuomas Telaranta 87.

Ringside Golfin Oliver Dikert oli 10. (35 pb) ja Vera Sandberg 20. (27 pb).

Easy 9R-sarjan palkitut Elias Nuotio, Vinsent Koskela ja Felix Samuelsson

Easy 9R-sarjaan osallistui 11 pelaajaa ja voiton vei Nurmijärven Golfklubin Vinsent Koskela 17 pb, toiseksi sijoittui Salo Golfin Elias Nuotio 17 pb ja kolmanneksi Pickala Golfin Felix Samuelsson 15 pb.

Kisaennakko

Tiistaina Rinkussa on paljon junioreita, sillä golfleirin lisäksi pelataan Golfliiton Future Tourin juniorikilpailua. Kisaan ilmoittautui mukaan 83 pelaajaa, joista 11 on Rinkun omia junioreita. Kisassa pelataan Easy9R-, Easy Red-, Tytöt Future- ja Pojat Future sarjoja.

Ensimmäiset startit on klo 8:00 10-tiiltä ja 8:30 1-tiiltä, viimeiset kilpailijat starttaavat matkaan klo 12.00. Edellisen Future Tourin osakilpailun Nevaksessa voittanut Rinkun Aapo Marttinen on viimeisessä lähdössä.​