Everybody´s 2023

Virve Rosti ja Freeman esiintyi Everybody´s-kisassa

Lauantaina 23.9. pelattiin Everybody´s sekä ratkottiin ERG Klubimestaruudet ja Puttimestaruus. Illalla esiintyi Virve Rosti ja Freeman sekä jaettiin kauden palkinnot


Puttimestaruus

Kisapäivän sääennuste lupasi runsasta sadetta ja se karsi suuren joukon kisaan ilmoittautuneista. Kisaan lähti kuitenkin mukaan 69 rohkeaa, eikä lopulta sade ollutkaan lainkaan niin rankkaa kuin sääennuste ilmoitti. Kisa saatiin vietyä hienosti läpi, klubimestarit ja puttimestari ratkottua.

Kisaruokailun jälkeen esiintyi kisassakin pelannut Virve Rosti ja Freeman yhtyeineen. He saivat Rinkussa tunnelman kattoon ja väki viihtyi.

Heti esiintymisen jälkeen jaettiin vielä koko kauden palkinnot.

Mestaruuspokaalit 2023


Klubimestarit

Tuija Soikkeli on naisten klubimestari 2023

Klubimestaruudet ratkottiin naisten ja miesten sarjassa.

Naiset klubimestaruus 2023

1. Tuija Soikkeli 70 (-3)
2. Ida Inkinen 71 (-2)
3. Annakaisa Karlsson 72 (-1)

Miehet klubimestaruus 2023

1. Jocke Martelius 66 (-7)
2. Olli-Pekka Remes 69 (-4)
3. Jussi Korva 71 (-2)


Puttimestari

Jouko Latvakangas vei puttimestaruuden 2023

Puttimestaruuskarsinta järjestettiin ennen Everybody´s-kisan starttia ja finaalin selvisi neljä parasta karsintatulosta: Jouko Latvakangas, Hannu Heikkala, Ilkka Jokinen ja Joonas Kopperi.

Finaalissa puttimestaruuden 2023 vei Jouko Latvakangas.


Caddiemaster Trophy 2023

Caddiemasterit valitsevat vuosittain pelaajien joukosta henkilön, joka on saanut omalla käyttäytymisellään caddiemasterit vaikuttuneiksi. Mainittakoon, että erityisesti nuorimmat cädärit olivat tykästyneitä tähän henkilöön. Hänellä on tyylikkyyttä ja arvokkuutta käytöksessään. Hän ei turhia hötkyile ja jutustelee mukavia juttuja.

Valinta Caddiemaster Trophy 2023 saajaksi on Olle Hoffman.