EUROPEAN MEN'S CLUB TROPHY

Espoo Ringside Golfin miesten joukkue edustaa Suomea seurajoukkueiden EM-kilpailussa Portugalissa 26.-28.10.2023

Espoo Ringside Golf voitti kesäkuussa Kytäjällä seurajoukkueiden Suomen mestaruuden ja sai oikeuden edustaa Suomea seurajoukkueiden EM-kilpailuissa Portugalissa 2023.

Rinkun EM-joukkueessa pelaavat Jussi Sahravuo, Joonas Hinkkanen ja Tommy Gulin, joukkueen kapteenina ja johtajana toimii Mikael Risikko.

Seurajoukkueiden EM-kilpailu pelataan Troia Golf Clubilla Portugalissa 26.-28.10.2023.

Seuraa joukkueen kuulumisia ja kilpailutuloksia Rinkun somessa ja tällä sivulla.

Alla olevassa linkissä paljon infoa EM-kilpailusta ja tuloslinkit:

Ke 25.10. avajaisseremonia

Troia Golf sijaitsee omalla saarella noin 50min ajomatkan päässä Lissabonista, josta viimeinen 2km siirtyminen tehtiin autolautalla. Kisakenttä on 6320m pitkä, haasteellisuuden tekee pienet griinit ja valtavat männyt, jotka ympäröivät jokaista väylää. Myös tuuli esittää suurta roolia kun kenttä on meren rannassa. Viikolle on luvattu pientä sadetta joka päivälle mutta harjoituskierros saatiin pelattua kuivana ja hetkittäin aurinko oli mukana kierroksella.

Illalla oli avajaisseremonia, jossa joukkueet ja kapteenit esiteltiin. Ainoana joukkueena pelisilmää oli Rinkulla, sillä lahjoitimme klubimme viirin Troijan toimitusjohtajalle, joka oli todella otettu eleestämme.

Joukkueen henki on loistava ja kaikki odottavat innolla, että kisa starttaa ja pääsemme tositoimiin.

To 26.10. ensimmäinen kisapäivä

​​​​​​​Ensimmäinen kisapäivä oli erittäin haastava kaikinpuolin. Etuysin keli oli aurinkoinen, vaikkakin kova tuulinen. Takaysillä alkoikin tapahtumaan kun vettä alkoi satamaan reippaasti. Välillä myös pallokin oli hankalasti pehmeässä hiekassa.

Ringside Golf on ensimmäisen päivän jälkeen 14. tuloksella +12, kärjessä on Golfclub Murhof Itävällasta tuloksella par.

Kakkospäivälle on luvattu parempaa keliä.

Pe 27.10. toinen kisapäivä

Toinen kisapäivä alkoi rangen merkeissä. Joukkueen henki oli loistava. Aamu alkoi aurinkoisena, mutta tuulisena. Päivän mittaan saatiin muutamia vesikuuroja. Miehet pelasivat hienosti ja muutaman sijan pystyimme nousemaan. Tommy pelasi 76 lyöntiä, Joonas 78 lyöntiä ja Jussi 83 lyöntiä. Ennen viimeistä päivää olemme sijalla 13. Päätöspäivään lähdemme positiivisella mielellä.

Väylä 18 oli Rinkun miehille suotuisa. Tommy laittoi nätisti eaglen, Joonas ja Jussi teki birdien.

Rinkku on 13. tuloksella +22, kärjessä on Smørum Golf Club Tanskasta tuloksella -2.

La 28.10. kolmas kisapäivä

Päätöspäivänä oli edelleen kova tuuli ja saatiin muutamia vesikuuroja. Lopullinen sijoitus 14. Koko joukkue kiittää Ringside Golfia tästä mahtavasta kokemuksesta.

Euroopan klubimestaruuden vei Smørum Golf Club Tanskasta tuloksella +1, toiseksi sijoittui Royal Park I Roveri GC Italiasta +2 ja kolmanneksi Golfclub Murhof Itävallasta + 7.