ERG syyskuun Ladykisa

Kisan voittaja Tuija Soikkeli keskellä

ERG syyskuun Ladykisa ja Ladykauden päättäjäiset järjestettiin maanantaina 4.9.2023


Kahden mailan kisa pelattiin 9 reiän mittaisena klo 16 alkaen. Kisaan osallistui 22 Rinkun Ladypelaajaa. Kaksi mailaa asetti vaihtelevia haasteita kentän eri alueilla, riippuen mailavalinnoista. Hybridi tai väyläpuu yhdistettynä lyhyeen rautaan taisi olla useimmilla mukana, mutta joku oli valinnut myös putterin toiseksi mailaksi.

Parhaan tuloksen saavutti Tuija Soikkeli 15 pisteellä, toisena Anu Maja 12 pistettä, kolmantena Hanna Knuuttila 11 pistettä.

Kisassa oli kaksi lähimmäs lippua väylää, väylällä 3 oli tavoitteena lähimmäs lippua kahdella lyönnillä, mutta taulu jäi tyhjäksi.

Väylällä 8 lähimmäs lippua pääsi Henrietta Lahti.

Arvontapalkintoja riitti monelle; Ladytoimikunta kiittää kauden sponsoria Niipperin K-market kauppaa, joka on luovuttanut Ladykisoihin kesän MAUT- teemaan liittyviä tuotteita.

Kesän aikana naisten pukuhuoneen seinällä olevalle lomakkeelle on kerätty Ladyjen ilmoittamat holarit, eaglet ja albatrossit. Listalla oli Martina Grenmanin holari 8.7 väylällä 2, Jaana Angerian eagle 19.6 väylällä 9, Kirsi Rossilahden eagle 7.7 väylällä 18 ja Ida Inkisen eagle 1.9 väylällä 9. HYVÄ LADYT! Päätöstilaisuudessa paikalla oli vain Kirsi noutamassa palkintonsa.

Onnittelut kaikille voittajille!

Kiitos kesästä myös Rinkun ravintolalle, joka lähti innolla mukaan Ladykesän MAUT- teemaan. Päätöskisassa nautittiin ”happaman” sovelluksista alkupalaan ja jälkiruokaan.

Suurin kiitos kesästä kuuluu Rinkun Ladyille, siitä kun tulitte mukaan Ladytapahtumiin ja -kisoihin. Ensi kesää silmällä pitäen keräsimme mielipiteitä menneestä ja ideoita ensi kauteen. Ladytoimikunta jatkaa talven mittaan niiden pohjalta ensi kauden suunnittelua.

Toimikunnan kokoonpano muuttuu vähän. Pitkään mukana olleet voimanaiset Liisa Soppela ja Julia Uotila jäävät pois, ja toimikunta harkitsee, jatkammeko tästä eteenpäin pienemmällä ryhmällä, vai etsimmekö lisäjäseniä.


Illallisen yhteydessä harrastimme iloista keskustelua, ja sovimme Ladyjen kesken Rinkun hyvän hengen mukaisesti pelaavamme reilua ja rehtiä, golfin sääntöjä kunnioittavaa golfia.

Hyvää syksyä ja pelikauden jatkoa kaikille!
​​​​​​​

Kentällä nähdään!

-Rinkun Ladytoimikunta-