Avajaiskisa 4.5.2024

Jaana Angeria, Anu Maja, Ari Vepsä ja Mikael Risikko

Aurinkoiseen avajaiskilpailuun osallistui 157 rinkkulaista. Runsaasta osallistujamäärästä huolimatta kisa saatiin vietyä läpi viidessä tunnissa.

Tunnelmia avajaiskisasta 4.5.2024

Kilpailunjohtaja Jaana Angeria kertoi kisaohjeet ja kapteenit Anu Maja ja Mikael Risikko kohottivat maljan kauden avauksen kunniaksi, toimitusjohtaja Ari Vepsä kertoi vielä kauden alun infoa.

Kisamaksua ei peritty vaan kisa oli avoin kaikille rinkkulaisille, ennen kisaa nautittiin skumpat ja kisan jälkeen klubiravintola tarjosi maukkaan aterian.

Ennen kilpailua kapteenit suorittivat kapteenien avaukset.

Ladykapteeni Anu Maja

Kapteeni Mikael Risikko

Sää suosi ja aurinko paistoi, kisaan startattiin yhteislähtönä klo 10:30. Huhtikuun takatalven takia kenttä avattiin osittain kesägriineille, harsojen alle nurmi jätettiin vielä kasvamaan väylillä 2,3,5,6 ja 12. Nämä reiät pelattiin talvipönttöihin ja pallo oli reiässä, kun se kilahti talvipönttöön. Myös mailan mittainen siirtosääntö pidettiin voimassa, kisakierros ei siis ollut tasoituskelpoinen.

Nikke Tyry vei scr-voiton uusinnan jälkeen tuloksella 67 (-6)

Voittajat saatiin kyllä selville ja tulostaso oli kova. Scratch-sarjassa neljä pelaajaa jakoi tulosta 67 (-6) ja voittaja päätettiin ratkaista uusintareiällä. Scr-voitosta kisasivat Adeliina Virtanen, Jussi Sahravuo, Henrik Lahti ja Nikke Tyry. Uusintareiällä scr-voiton vei Nikke Tyry.


Arja Vartia, Jarmo Vainio, Olivia Kinnunen ja Jooa Paakki.

Pistebogey-sarjassa oli myös kova tulostaso 157 pelaajan kesken ja voittotulosta 47 bogeypistettä jakoi kolme pelaajaa, palkinnoille pääsi vielä 46 bogeypisteellä.

Palkitut

1. Jooa Paakki 47 pb
2. Olivia Kinnunen 47 pb
3. Jarmo Vainio 47 pb
4. Arja Vartia 46 pb


Erikoiskilpailujen voittajat

Lähimmäs lippua osui Eero Viljanen, 109 cm

Pisimmän driven löi Oliver Hilverink 271 m