Antti Vahvaselkä kärjessä Finnish Tourilla Lakistossa

Kauden toisen Finnish Tour -kilpailun finaalipäivään lähdetään Antti Vahvaselän komennossa.
​​​​​​​Arkistokuva: Juha Hakulinen / Golfpiste

Ringside Golfin Antti Vahvaselkä on kärjessä Finnish Tourilla Lakistossa toisen päivän jälkeen tuloksella -6. Antti starttaa finaalikierrokselle lauantaina 09:30.
​​​​​​​MID Tour 2 pelataan viikonloppuna Kullossa, rinkkulaisia on kisassa mukana kahdeksan.

Antti Vahvaselän lisäksi Finnish Tourilla on mukana Nikke Tyry, joka on kahden päivän jälkeen 18. tuloksella +1. Joonas Hinkkasen kohtalona oli mc.

Nikke Tyry pelasi viimeisen kierroksen 69 (-2) ja nousi tuloslistalla sijalle T12.

Finaalikierroksen jälkeen viisi pelaajaa oli tuloksessa -5 ja seurasi viiden pelaajan jatko. Mukana Antti Vahvaselkä, Roope Kakko, Tuomas Salminen, Hampus Nordin ja Leevi Hellberg.

Ensimmäisellä jatkoreiällä Antti ja kolme muuta tekivät birdien, Leevi Hellberg putosi jatkosta par-tuloksella.

Toisella jatkoreiällä Tuomas Salminen ja Hampus Nordin tekivät birdien ja Antti Vahvaselkä sekä Roope Kakko putosivat par-tuloksella.

Kolmannella jatkoreiällä Tuomas Salminen vei voiton birdiellä.

Antti Vahvaselkä pelasi koko kisan hienosti ja oli loppusijoituksissa T2!

Onnea Antille!

​​​​​​​MID TOUR 2 KULLO

MID Tour 2 pelataan Kullossa viikonloppuna 1.-2.6.2024. Finnish Tourilta karsiutunut Joonas Hinkkanen on mukana kisassa ja lisäksi Jussi Sahravuo, Ilkka Jokinen, Sami Kaunismäki, Lauri leppo, Jouko Piik, Jesse Särkisilta ja Tuomas Huolman.

Ensimmäisen kisapäivän jälkeen seitsemän rinkkulaista selvitti cutin ja jatkaa toiseen kisapäivään. Parhaana Jesse Särkisilta oli T11 tuloksella 73 (+1) ja Ilkka Jokinen T14 tuloksella 74 (+2).

Jussi Sahravuo pelasi toisen kierroksen 71 ja nousi parhaana rinkkulaisena sijalle 7. Ilkka Jokinen nousi myös kympin joukkoon ja oli T8.