Aktiivinen Liisa organisoi uusia tapahtumia

Liisa Soppela toimi ladykapteenina 2017-2022


Edellinen Ladykapteeni Liisa Soppela kertoo, että parasta oli tutustua melkein kaikkiin Rinkussa pelaaviin.
- Ringsidessä on aivan upea yhteisö. Henkilökunta on ystävällistä ja palvelualtista. Ravintolassa on monipuolinen ja herkullinen valikoima. Kenttämestari työntekijöineen luo parhaat pelipuitteet. Rinkku on kuin toinen koti, tänne on aina kiva tulla ja täällä viihtyy.

- Ringsiden upea naistoimikunta oli mukanani ideoimassa ja toteuttamassa naisten tapahtumia. Ilman heidän työpanostaan ja aktiivisuuttaan ei kivoja tapahtumia olisi pystytty järjestämään.

- Saimme liittyä 4-seuraotteluun, johon kuuluu meidän lisäksi Vihti, Lohja ja Hillside. Pelaamme vuoroin toistemme kentillä. Naisten tapahtumat saivat myös eri teemoja, opettelimme muun muassa eri paripelimuotoja. Toinen uudistus oli naispelaajien oma facebook-ryhmä Rinkun Ladyt.

- Golfliiton kilpailukoordinaattori Annika Nykänen, Rinkun kasvatti, houkutteli minut SM-Speedgolf Sprinttikisaan 2019, josta sain SM-pronssia. Tämän innoittamana järjestin Rinkkuun speedgolftapahtumia joka vuosi.

Ladykapteenin pestin aikaan osui myös oman pelaamiseni kannalta mieleenpainuvia hetkiä: ensimmäinen HIO ensimmäisessä järjestämässäni kilpailussa kesäkuussa 2017. Hienoa oli myös, kun Espoo Ringside Golf valittiin vuoden Golfseuraksi 2018.

Minä kiitän kaikkia rinkkulaisia kaikista näistä vuosista. Oli iso kunnia toimia Rinkun Ladykapteenina kuusi vuotta.

Liisa Soppela