Akseli Kettunen kolmas Future Tourilla Masterissa

Akseli Kettunen, Roni saari ja Albin Gustafson

Junioreiden Dormy Future Touria pelattiin 25.6. Espoon Master Golfissa helteen helliessä. Ringsiden Akseli Kettunen (16v) tuli alle 18v poikien sarjassa kolmanneksi tuloksella 84.

”Master oli loistokunnossa ja tarjosi paljon haastetta, kun oli liukkaat griinit ja paljon kapeita metsäväyliä. Onneksi pallo pysyi pelissä koko kierroksen ja flop shotit pelasti pari väylää niin sijoituskin oli hyvä” kommentoi Akseli pelin jälkeen.

Kisan voitti Roni Saari Nurmijärvi Golfista (77) ja toiseksi tuli Virvik Golfin Albin Gustafson (79).

Ringsiden junnuista mukana Masterin kisassa olivat myös Julius Siltanen sijoittuen samassa sarjassa 94 lyönnillä sijalle 12. Oliver Dikert pelasi pojat alle 14v -sarjassa niin ikään 94 lyöntiä, jolla irtosi kisan sijaluku 9.

Myöhemmin tällä viikolla Rinkun junioreista ovat tulessa Aapo Marttinen ja Adelina Virtanen junioreiden lyöntipelin SM-kisoissa. Aapo pelaa pojat U16 -sarjassa Kymen Golfissa Kotkassa ja Adelina tytöt U21- sarjassa Aurinko Golfissa Naantalissa.

Onnittelut ja tsempit kaikille kisaaville Rinkun junnuille!