Aapo Marttinen toiseksi GJG-kiertueen kisassa Nordcenterissä

ERG:n Aapo Marttinen sijoittui toiseksi Nordcenterin Freamilla pelatussa GJG-kiertueen (Global Junior Golf) kisassa U14 -poikien sarjassa. ​​​​​​​


Juhannusviikolla pelattu 3 kierroksen kisa kulki alusta lähtien Oskari Rantalan tahdissa. Oskari pelasi ensimmäisenä päivänä todellisen haamukierroksen -5 ja oli tukevassa 6 lyönnin johdossa Aapon pelattua +1. Toinen ja kolmas päivä menivät enemmän tasatahtiin kärkikaksikon välillä ja lopputulos oli Oskari +3, Aapo +11. Kolmanneksi tuli toinen Oskari, sukunimeltään Hankimo, jonka tulos oli +20. Kolmikko tuntee hyvin toisensa, sillä kaikki kolme kuuluvat Team Finland pojat U15 -valmennusryhmään.

”Lyöminen oli hyvää mutta kolmeen kierrokseen mahtui 7 kolmen putin bogia, se on liikaa”, Aapo pohti kisan jälkeen. ”Ihan hyvin meni kokonaisuutena ja oli tärkeä onnistuminen tähän kohtaa kesää, koska alkukauden kisat ovat menneet aika kehnosti. Kiva oli pelata Oskareiden kanssa koko kisa kimpassa. Tästä jäi nyt hyvä fiilis ensi viikon SM-kisoihin”.

Niin, juhannuksen jälkeen tosiaan pelataan junioreiden lyöntipelin SM-kisat. Ringsidea edustavat Aapo ja Adelina Virtanen. Tsemppiä Aapolle ja Adelinalle SM-kisoihin!