Yhdistyksen ERG ry:n syysvuosikokous

Yhdistyksen syyskokous pidettiin marraskuun 3. päivänä Ringside Golf klubitalolla.

ERG ry:n puheenjohtaja Joni Alasaari avasi yhdistyksen kokouksen klo 14. Kokouksen puheenjohtajaksi valittiin Joni Alasaari ja sihteeriksi Ari Vepsä. Kokoukseen osallistui 55 jäsentä, joista yksi oli kunniajäsen ilman äänioikeutta, Matti Wennäkoski.

Asialistalla oli syyskokoukselle määrätyt asiat. Toiminnanjohtaja Ari Vepsä esitteli toimintasuunnitelmat ja talousarvion, talousarvio ja jäsenmaksut hyväksyttiin. Jäsenmaksut pysyivät ennallaan ja ne vahvistettiin olevan aikuisilta 79 € ja junioreilta 39 €.

Joni Alasaari valittiin yksimielisesti jatkamaan yhdistyksen puheenjohtajana. Erovuoroisten tilalle hallitukseen valittiin yksimielisesti uudelleen Jaana Angeria ja Kari V. Lehtiö, sekä uusina jäseninä  Henrik Lahti, Tuija Soikkeli ja Jukka Nylander. Vanhoina hallituksen jäseninä toiselle kaudelle jatkavat Liisa Soppela, Saara Vahvaselkä ja Heidi Piiroinen.

Tilintarkastajana jatkaa KHT Pasi Puranen ja varatilintarkastajaksi valittiin KHT Juha Paloniemi.

Jyrki Tiilikainen jäi pois hallitustyöstä ja hänelle esitettiin suuret kiitokset erinomaisesta työstä seuran kapteenina kuuden vuoden ajalta. Uutena kapteenina aloittaa Henrik Lahti.

Kokouksessa keskusteltiin myös osakestrategiasta yhdistyksen omistamien osakkeiden osalta ja puheenjohtaja Joni Alasaari kertoi osakkeiden hankinnan perustuvan 19.10.2010 yhdistyksen ylimääräisessä kokouksessa tehtyyn päätökseen ja osakkeiden hankinta on ollut menestystä vahvasti tukeva toimi, kuten nimitys Vuoden Golfseuraksi 2018.

Puheenjohtaja päätti kokouksen klo 15:39.

Kategoriassa Ajankohtaista