Vuokraa Golf Cruiser

Vuokraa Golf Cruiser 25 €

Vuokrahinnat

Golf Cruiser 18 reikää 25 €
Golf Cruiser 9 reikää 20 €
Golf Cruiser osakas 18 reikää 20 €
Golf Cruiser osakas 9 reikää 15 €

 

 

 

 

 

 

– Golf Cruisereiden varaukset peliaikojen varausten yhteydessä
– Golf Cruisereiden käyttöä saatetaan joutua rajoittamaan kentän olosuhteiden takia
– Golf Cruiser tulee palauttaa talliin ennen klubitalon sulkeutumista
– Golf Cruiser laitetaan lataukseen ajon jälkeen

GOLF CRUISERIN KÄYTTÖÖNOTTO

Irrota Golf Cruiserin keskiosassa oleva latauskaapeli sähköpistokkeesta. Käännä virta-avain ajo-asentoon ja lähde varovasti liikkeelle.

KÄYTTÖOHJE
Golf Cruiserissa on käsikaasu ja käsijarru. Varmista ennen ajoa, että hallitset cruiserilla ajamisen. Nopeusvaihtoehtoja on kolme, ykkönen hitain ja kolmonen nopein.

Bägi kiinnitetään kiristysnauhalla telineeseen. Varmista, että kiinnitys on tehty hyvin.

GOLF CRUISERILLA AJAMINEN KENTÄLLÄ

Noudatetaan 90 asteen sääntöä: ajetaan aina polkuja ja raffia pitkin ja vasta pallon kohdalta 90 asteen kulmassa lyhintä tietä omalle pallollesi. Lyönnin jälkeen ajetaan jälleen lyhintä tietä pois väylältä ja jatketaan raffissa eteenpäin. Vältetään väylillä ajamista mahdollisimman paljon! Vältä märkiä alueita ja pidä vähintään 10 m etäisyys viheriöistä.

PALAUTTAESSASI GOLF CRUISERN KIERROKSEN JÄLKEEN

Palauta cruiser heti kierroksen jälkeen autotalliin merkitylle paikalle. Golf Cruiser on palautettava viimeistään silloin, kun ravintola sulkeutuu.

Kiinnitä latauskaapeli huolellisesti. Palauta avain caddiemasterille tai klubitalon postilaatikkoon.  Vie roskat roska-astiaan ja varmista, ettei cruiserin jää tavaroitasi ja Ilmoita mahdollisista vahingoista.

Golf Cruiserin käyttäjä on vastuussa aiheuttamistaan vahingoista, Golf Cruiserin vakuutuksen omavastuu on 600 €. Ikäraja Golf Cruiserilla ajamiseen on 15 vuotta. Alkoholin vaikutuksen alaisena ajaminen on kielletty.

Caddiemaster puh. 010 501 3100

Noudata näitä ohjeita, hyvää peliä!

Kategoriassa Ajankohtaista