Tunnusta väriä! Tiistai 28.9. on #seurapaitapäivä

Suomalaisen seuraväen yhteistä juhlapäivää, Seurapaitapäivää, juhlitaan koko urheiluyhteisön voimin tiistaina 28.9.2021. Aiempina vuosina hurjan suosion saanut teemapäivä kannustaa jälleen jokaista meistä pukeutumaan töihin, kouluun ja omiin menoihin oman seuran väreihin. Menossa mukana ovat mm. Olympiakomitea ja Suomen Golfliitto.

Vedä siis päällesi Rinkun paita päällesi Seurapaitapäivänä ja kutsu kaveri mukaan tunnustamaan väriä!

Toivomme myös, että Rinkku näkyy ja kuuluu sosiaalisen median kanavissa, eli ota itsestäsi selfie tai vaikkapa kaverikuva Rinkun paidassa ja jaa se facebookissa, instagramissa ja/tai twitterissä. Lisää kuvaan aihetunnisteet #seurapaitapäivä #Rinkku ja kerro halutessasi, miksi juuri sinä olet ja haluat olla #rinkkulainen.

Jaamme Instagramissa ja Twitterissä jaettuja julkisia päivityksiä Rinkun tileiltä muillekin nähtäväksi. Tägää mukaan @RingsideGolf ja @golfliitto, jolla molemmat organisaatiota saavat ilmoituksen postauksestasi.

Meillä on upea yhteisö, kerrotaan siitä muillekin!

Lisätietoa seurapaitapäivästä löydät olympiakomitean verkkosivuilta: https://www.olympiakomitea.fi/seuratoiminta/harrastaminen/kampanjat/seurasydan/

Jos sinulla ei vielä ole Rinkku-paitaa, kipaise hankkimaan omasi Rinkun proshopista. Myymme loput varastossa olevat pikepaidat syyshintaan 29 euroa ja pitkähihaiset syyshintaan 49 €.

Kategoriassa Ajankohtaista