Tuijalle SM-hopeaa ja Antille JCT voitto!

Tuija Hannukainen SM-hopealle Talmassa

ERG:n Tuija Hannukainen sijoittui upeasti SM-hopealle N65-sarjassa 14.-15.7. Golf Talmassa Master-kentällä järjestetyissä SM-lyöntipeli N50/60/65/70-kilpailuissa. Onnea Tuija!

Tulokset

Antti Vahvaselkä voittoon Mäntsälässä Junior Challenge Tourilla

ERG järjesti 4.7. edellisen Junior Challenge Tour Etelä/Itä 4- kilpailun  ja silloin Antti joutui kolmannen uusintareiän jälkeen taipumaan ja sijoittui lopulta voittajan kanssa samalla tuloksella kisassa toiseksi.

Hirvihaara Golfissa Mäntsälässä pelattiin 17.7. kauden viides Junior Challenge Tourin kilpailu ja tällä kertaa Antin ei tarvinnut jatkoreikiä pelata vaan hän otti suoraan upean voiton kisassa tuloksella 70 (-2). Onnea Antti!

Tulokset

MID Tour 4 SM lyöntipeli 

MID Tourin SM lyöntipelit pelattiin 14.-16.7. Hämeenlinnan Aulangolla ja kisassa oli mukana Ringside Golfista vahva edustus , peräti yhdeksän pelaajaa. Joonas Hinkkanen oli parhaissa asemissa 2. sijalla finaalikierrokselle lähdettäessä. Joonaksen peli ei aivan riittänyt mitalisijoille vaan lopullinen sijoitus SM-kilpailuissa oli 10. Tommy Gulin oli kisassa jälleen paras rinkkulainen, viimeisen päivän hyvä kierros nosti hänet sijalle 5.

Tulokset

Kategoriassa Ajankohtaista